Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Jensen i dashbordet DVD Stereo på en 2001 Mustang


2001 Mustang er en muskel bil produsert og designet av Ford. Lager CD-spilleren på 2001 Mustang er relativt underpowered og utsatt for feil, og mange eiere vil erstatte det med en ettermarkedet CD eller DVD-spiller. Jensen er en stor produsent av ettermarkedet bil hørlig produktene, og tilbyr flere i dashbordet DVD spilleren som passer 2001 Mustang. Installere en ettermarkedet DVD player er en relativt enkel prosedyre som fjerner eksisterende CD-spilleren og installere den nye.

Instruksjoner

• Åpne Shack ved å trekke hood utløserspaken under rattet. Sikre panseret i oppreist stilling. Koble fra bakken (svart) batterikabelen ved å løsne bolten som holder den på plass med en skiftenøkkel og flytte det til side.

• Sett på parkeringsbremsen og flytte shifter til nøytral. Fjerne shifter rammen ved å trekke det mot deg mens du trykker på utgivelsen pinnene. Plasseringen av disse pinner er angitt i brukerhåndboken. Koble i sigarettlighterkontakten ved deprimerende kategorien på baksiden av tilkoblingen med en liten flathead skrutrekker.

• Fjerne center rammen ved å trekke det mot deg mens du trykker på utgivelsen pinnene. Koble alle elektronikk ligger i center rammen, som Avrimingssyklusens og sigarettenner kontrollene, ved å trykke på utløsertappene på baksiden av tilkoblinger.

• Skru ut to boltene som holder lager CD-spilleren på plass med en skiftenøkkel. Sette disse til side for senere bruk. Fjern nå-frakoblet CD-spilleren fra oversikten. Koble ledningene på baksiden av CD-spilleren.

• Skyv Jensen DVD-spilleren inn i monteringssett. Det burde passe med minimal innsats.

• Koble fabrikken ledningene som er koblet til lager CD spilleren ledningsnett for Jensen DVD-spiller. Gjøre det stripping 1/4 tommers av wire skjerming med wire strippere, kronglete ledningene sammen loddetinn dem sammen med en lodding pistol og innpakning delene av utsatt ledninger med elektrikere tape. Kontakt ledninger guiden som kommer med ledningsnett å sikre at du kobler høyre ledningene sammen, selv om fargekodingen er vanligvis nøyaktig.

• Sett Jensen DVD spilleren, sikkert festebraketten, i hullet der lager CD spilleren ble plassert. Sikre det på plass med to skruene som du fjernet i trinn 4.

• Erstatt alle komponentene som dashboard ved å dra dem på plass. Koble alle elektriske varer som ble frakoblet tidligere. Flytte shifter tilbake i parken og frigjøre på parkeringsbremsen. Koble til negative batterikabelen.

Tips og advarsler

  • Før lodding ledningene sammen ønsker du å teste DVD-spilleren. For å gjøre så, bare koble batterikabelen og aktivere bilen. Kontroller absolutt koble batterikabelen før du fortsetter med installasjonen når du er ferdig med testingen.
  • Aldri arbeid på elektronikk systemet av en live. Alltid koble fra batteriet før du berører noen ledninger, skjermet eller ikke.