Nnywellness.com

Hvor å Test din automatisk en/c


Hvor å Test din automatisk en/c

Til tross for små variasjoner i komponent størrelser og oppsett er mest moderne bil klimaanlegg systemer relativt samme. Gjør-det-yourselfers, selv de med relativt lite mekanisk kjøreopplevelsen, kan gjøre en rekke tester og feilsøking på bilens klimaanlegg, inkludert kontrollere for lekkasje, lading kjølemediet og feilsøking kompressorer som ikke deltar. Det bør bemerkes at det er farlig, miljømessig farlige og ulovlige å frigjøre kjølemediet i atmosfæren ved å åpne ventiler, slanger eller beslag i klimaanlegg systemet.

Instruksjoner

• Dra over på siden av veien hvis din høre høyt squeals kommer fra motoren hvis du kjører og aktivere klimaanlegget. Bekrefte den aircondition beltet fungerer. Klimaanlegg systemet kompressor, som ligger nær midten av motoren på de fleste biler, slås av beltet og skivene. Hvis beltet bryter, kan deretter din kompressor fryse opp eller slutte å fungere. Hvis beltet viser tegn til korrosjon, degradering eller slitt, skal den erstattes før den bryter.

• Test din kjølemediet ved å slå på klimaanlegg systemet og åpne dører for å hindre at kompressoren sykling av. Se etter fordamperen, som er en grillen typen komponent med slanger fører til kompressoren. Se etter to små rør som fører inn i brannmuren fra fordamperen. Hvis rørene er kaldt å ta, deretter belastet din kjølemediet nok til å produsere kjølig luft. Hvis kompressoren kjører ikke og rør kaldt, så din kjølemediet er lav eller din klimaanlegg systemet har en skjerpende lekkasje.

• Ser for bobler eller tegn på væske lekker ut av slanger og utstyr til klimaanlegg systemet. Start med å spore slangene fra fordamperen nær brannmuren kompressor og kondensatoren nær radiator enheten foran bilen. Når klimaanlegg systemet er aktivert, lytte for høyt banket lyder som kommer fra kompressoren, som indikerer at luften er og må slettes. Hvis du observerer metallisk kulelager klirrende i kompressoren, da er du enten lite kjølemediet eller kompressoren selv er sviktende.

• Finn den lave siden passer i nærheten din kompressor, som er merket med en kapital "L" Knytte injektoren fra en ultrafiolett fargestoff kit til den lave siden passer og slå på aircondition-system. Tillat at systemet å sykle i noen minutter og på gul-tonet glass søke eventuelle lekkasjer. Alternativt kan du også bruke en elektronisk lekkasje merker for å se etter lekkasjer.