Nnywellness.com

SR22 informasjon


SR22 informasjon

Et SR22 sertifikat er et skjema en auto forsikringsselskapet filer med Statens Institutt for motor vehicles (DMV) som bekrefter at en lisensiert bilist har kjøpt bilen ansvarsforsikring. Det finnes bestemte situasjoner som krever en SR22 innlevering.

Grunner

Drivere er pålagt å ha en SR22 arkivert på deres vegne av grunner inkludert en dom for kjøre uten forsikring, engasjement i en automatisk ulykke mens ikke forsikret og tap av kjøring privilegier for kjøring under påvirkning (DUI) og mye trafikk billetter i en kort periode. Hvis driving privilegier har gått tapt, må en SR22 være innlevert før kjøring privilegier gjenopprettes.

Stater

Fordi SR22 lovene varierer fra stat til stat, er det lurt å sjekke med staten DMV for spesifikke detaljer. Noen stater (Pennsylvania, Oklahoma, Minnesota, New Mexico, Delaware og Kentucky) krever ikke SR22 skjemaer. Hver av disse statene vil imidlertid håndheve gjeldende lover hvis en driver er flyttet fra en tilstand som krever SR22 registreringer.

Priser

I de fleste stater er SR22 former et midlertidig krav, så lenge driveren unngår fremtidige brudd. I noen stater, men kan SR22 registreringer være nødvendig for lengre perioder for gjentatte trafikk og kjøring brudd. I Alaska blir for eksempel en SR22 innlevering et permanent krav etter fire kjøre under beruset (DWI) overbevisning.