Nnywellness.com

Hvordan skjule komponenter for en Wall Mount Flat-TV


Hvordan skjule komponenter for en Wall Mount Flat-TV

For å installere wall mount flatskjerm-TV, må du skjule bak veggen for å unngå å se kablene som kobler TV til stikkontakten. En måte å skjule komponentene er ved hjelp av en kabel organizer kit. Disse pakkene inkluderer alle nødvendige kabel plater og ledninger verktøy for å få jobben gjort effektivt.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Bestem hvor det flate panelet vil bli montert på veggen. Bruke et målebånd for å merke riktig høyde på veggen.

• Spor malen som følger med settet ved merket på veggen. Bruke en blyant å lett spore rundt malen. Nå spor malen igjen direkte under første merkingen. Vil du spore den andre utformingsmalen nær baseboards av veggen. I forbindelse med denne opplæringen, topp malen skal malen, og malen bunnen vil være malen to.

• Bruke så for å kutte ut begge malene. Rett opp 8-fots spolen av elektrisk ledning som er inkludert i pakken. Kjøre det gjennom veggen fra malen en og trekk den gjennom mal to. Break åpne en av fire kategorier på baksiden av boksen elektrisk følger med i pakken. Du kan bruke en skrutrekker til å bryte åpne kategorien Feed elektriske ledningen gjennom åpningen. Trykk boksen inn malen en, og fest den med fire skruer på alle hjørner. Gjenta denne prosessen for malen to.

• På baksiden av kabel platen er flere fargede skruer. Koble den nakne kobberlederen til grønne jording skruen, hvit dirigenten til sølv skruen og svart dirigenten å messing skruen. Sikre hver tilkobling med en skrutrekker. Skyv platen inn malen en og sikre den bruker inkludert skruene.

• Installere den innfelte kabel-platen som har en rett blad vik i malen to. Det er tre wire fører kommer fra baksiden av platen. Match fører med tre ledere kommer ut av elektriske ledningen. Grønne ledelsen kobles med den nakne kobberlederen, svart ledelsen forbinder med svart dirigent, og den hvite ledningen kobles med hvit dirigent. For å sikre ledningen, vri du hver ende med en ledning mutter. Presse innfelte kabel platen i malen to og fest den med inkludert skruene.

Tips og advarsler

  • Når du mater den elektriske ledningen fra malen en ned malen to, hjelper det for å bøye en krok øverst på ledningen. Mens du mater ledningen ned, kan du sikre kroken over kuttet ryggen å toppen falle bak veggen.