Nnywellness.com

Forskjellen mellom Sony Bravia S & V serien HDTVer


Sonys Bravia-serien er en rekke HD - TV med en rekke avanserte funksjoner. Det er Internett-aktiverte enheter, et utvalg av LCD og LED-skjermer og de med 3D-stand teknologi. Noen vil grensesnittet vil lagringsenheter for å vise bilder eller spille musikk. S-serien og V-serien etikettene betegne bestemte subranges i Bravia linjen.

Størrelse

S-serien sett utgjør entry-level slutten av Bravia utvalget, og inkludert settene pleier å dekke mindre størrelser. S-serien inkluderer LCD sett med skjermstørrelser mellom 15 og 26 tommer. V-serien er rettet mer mot hjemmekino programmer og skannefunksjonene 26-46 tommer.

Bred fargen register

Bred fargen register, eller WCG, refererer til fargeområdet at settet er kan vise. Farger på eldre sett er begrenset av graden av lysstyrke og kontrast som de kan produsere i et gitt område. Sony's V-serien setter fokus på å øke grensene for disse områdene, for å vise et bredere spekter av farger. Dette oppretter en større grad av kontrast, noe som resulterer i en mer detaljert og variert bilde.

Oppretting av levende farger

Sony bygget på WCG systemet med innføringen av "Live farge Creation" for V-serien enheter. LCC inkluderer en innebygd maskinvareakselerator som ikke bare optimaliserer fargene som vises, men også forsterker nyanser og øker kontrasten mellom lys og mørke, å produsere så dramatisk et bilde som mulig, selv om kilden er relativt kjedelig og lav kontrast.

Innganger

Som V-serien er utformet for å være del av et hjemmekinoanlegg, finnes det flere High-Definition Multimedia Interface innganger på baksiden av enheten. Som standard inneholder hver V-serien-sett fire HDMI-innganger for tilkobling DVD eller Blu-ray-spillere, digitale satellitt enheter eller freeview bokser. S-serien enhetene har bare to HDMI-innganger.