Nnywellness.com

Hvis jeg tok ut min SIM-kort fra min Sidekick gjør det miste All min informasjon?


Tar Subscriber Identity Module kortet ut av din T-Transportabel Sidekick vil ikke føre du mister all informasjon lagret på enheten, så lenge du tar det ut mens enheten er slått av. I medhjelper SIM-kortet inneholder informasjon som er nødvendig for at enheten skal fungere.

SIM-teknologi

Et SIM-kort er en stempel størrelse mikrobrikke som lagrer data som er relevante for den mobile enheten og bruker, inkludert kontonumre og telefonnumre. Denne informasjonen identifiserer telefonen til sin Internett-leverandør, som deretter gir enheten tilgang til nettverket. SIM-kortet lagrer automatisk denne informasjonen når den er aktivert og ikke miste det når kortet fjernes fra en mobiltelefon, for eksempel T-Transportabel Sidekick. SIM-kort støtter også telefonlisten programmet kontaktinformasjon som navn, telefonnumre og e-postadresser, gjør det mulig å overføre dataene fra én enhet til en annen. SIM-kortet beholder denne informasjonen, som ikke kan gå tapt ved å bare fjerne kortet fra telefonen.

Skade

Selv om fjerne et SIM-kort fra T-Transportabel Sidekick får ikke du å miste informasjon som er lagret på kortet slik at kortet blir skadet kan. Microchip på et SIM-kort er svært sensitive og er utsatt for skader når det overføres fra en telefon til en annen. Hvis en SIM-kortet er skadet, det kan ikke opprette tilkoblingen som kreves for å overføre informasjon til mobiltelefonen eller mister det dataene helt. Et SIM-kort er mer sannsynlig å bli skadet hvis den behandles uforsiktig eller overføres ofte.

Årsaker

Fjerne et SIM-kort fra T-Transportabel Sidekick mens den er i bruk, kan det føre til at kortet skal miste data. Som en datamaskin lagre data sin harddisk, er lagringsprosessen som involverer et SIM-kort en delikat prosedyre, som krever at kortet skal være trygt på plass som den mottar data lagres. Noen mobiltelefoner kan du bruke en PIN-kode som låser SIM-kortet på plass før koden er angitt. Denne funksjonen reduserer sjansene for kortet blir fjernet fra mobiltelefonen for tidlig.

Betraktninger

Noen mobilbrukere forvirre enhetens microSD-kort for sin SIM-kortet. Selv om microSD-kortet er forvekslet med et SIM-kort, vil fjerner den fra T-Transportabel Sidekick ikke at du mister informasjon, bortsett fra under de samme forholdene som kan føre til et SIM-kort for å miste informasjon. Fjerne i medhjelper SIM-kort for bruk i en annen telefon anbefales bare for telefoner som ble utgitt i samme periode som Sidekick; nyere telefoner støtter kanskje ikke et SIM-kort fra i medhjelper, som ble utgitt i 2008.