Nnywellness.com

Hvordan du installerer Audiobahn Immortal


Den udødelige rekken subwoofere fra Audiobahn bilstereo er utformet for bilstereo konkurranse miljøet. I tillegg til kraftige kapasitet-2250 watt kontinuerlig effekt - har udødelige serien en spesialisert utseende også. Subs er satt i en 3D støpt aluminium viser flammer-ideelt for en amerikansk bilstereo scenen kjent for ettermarkedet systemer som har så mye visuelle som lydkvalitet. Installasjonsprosessen for Audiobahn Immortal ubåter ikke skiller seg fra andre subwoofere. En to-kanals amp presser 2.400 watt 1 ohm gir nok strøm utnytte udødelig subs' kapasitet.

Instruksjoner

Parallell

• Mål og kutt to lengder av 14-gauge wire lenge nok til å koble de udødelige subwoofere til forsterkeren. Mål og kutt to lengder av wire lenge nok til å koble stemme spoler av de to ubåtene.

• Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av ledningene. Koble en lengre ledning til positiv terminalen på forsterkeren. Koble andre lengre ledningen til den negative terminalen på forsterkeren. Forsterkere har våren terminaler eller skruer å sikre ledningen.

• Koble den positive ledningen til positiv terminalen en av ubåtens snakker spolen. Tråd, men ikke skru. Koble den negative ledningen til den negative terminalen på andre ubåtens snakker spolen. Igjen, tråd skruen, men ikke å stramme.

• Koble én av kortere ledningene til positiv terminalen til første sub, som holder ledningen som kobler til positiv terminalen av amp. Stram tilkobling av ledningene på høyttaleren spiral med inkludert hex verktøyet. Koble den andre enden av kabelen til den åpne positiv terminalen på andre sub. Stram forbindelse med verktøyet hex.

• Koble det andre kortere stykket wire til negative terminalene på begge subwoofere. Skru med verktøyet hex.

Serien

• Mål og bruk wire snips til å kutte to lengder av 14-gauge wire lenge nok til å nå fra forsterkeren til de udødelige subwoofere. Mål og kutt wire en lengde på 14-gauge lenge nok tilgjengelig fra tilkobling terminalene på en udødelig sub til den andre.

• Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av hver ledning. Sett lengste ledningen i positiv terminalen av amp. Koble en andre ledningen til den negative terminalen på amp.

• Koble den positive ledningen til positiv terminalen til en subwoofer høyttaler spiral. Stram forbindelse med inkludert hex verktøyet.

• Koble den negative ledningen til den negative terminalen på en subwoofer høyttaler spiral. Skru med verktøyet hex. Koble den ene enden av tredje ledningen til åpne negative talespole terminalen av første sub til åpne positiv talespole terminalen til andre sub.