Nnywellness.com

Slik bruker Canon-S2 er som webkamera


Lansert og solgt av Canon i 2005, var S2 er digital kameraet en av selskapets første 5 megapixel enheter å tilby videoopptak støtte. S2 er lar deg endre mellom standard kamera- og videomodus med en rask slå av en Valgbryter. Funksjonen videokameraet lar deg spille inn video i sanntid, og med en USB-kabel kan du lagre klipp på datamaskinen. Mens innspillingen video med S2 er enkelt nok, tilbyr Canon ingen programvare for å aktivere bruk av kameraet som webcam. Du kan imidlertid bruke et $10 tredjeparts program-som i oktober 2011 - til å koble din S2 er til PCen og bruke for video kåseri i favoritt direktemeldingsprogrammet.

Instruksjoner

• Gå til webområdet for ExtraWebcam.com. Klikk på "Last ned" linken på menyen finnes på hjemmesiden. Last ned og lagre filen ExtraWebcam_Setup.exe på datamaskinen.

• Klikk "Start" og deretter "Datamaskin". Åpne mappen der du lagrer filen ExtraWebcam_Setup.exe. Dobbeltklikk filen ExtraWebcam_Setup.exe og følg den skjermen for å installere ExtraWebcam på PCen. Starte datamaskinen på nytt hvis bedt om.

• Koble USB-kabelen til mini-USB-porten på kameraet S2 er og en tom USB-port på PCen. Slå S2 er kameraet og slå velgeren til "Video." Vent noen sekunder mens Windows finner tilkoblingen og konfigurerer grunnleggende masselagring enhetsdriverne for kameraets minnekort hvis installert.

• Starte ExtraWebCam på PCen. Klikk boksen "Connect" alternativ over forhåndsvisningsboksen i visningsvinduet ExtraWebcam. Vent noen sekunder for visning fra S2 er kameraet vises i forhåndsvisningsvinduet.

• Starte din foretrukne video kåseri program. Klikk "Alternativer" eller "Innstillinger" i menyen. Velge "USB Webcam" eller "Oppdaget USB kamera" i "Kamera" eller "videoinnstillinger"-området.

• Lagre kamerainnstillingene i chat-program. Koble til en online venn og plasser kameraet slik at ansiktet er synlig i skjermbildet video forhåndsvisning av programmet chat.

• Minimere programmet ExtraWebcam til Windows-oppgavelinjen. Bruk S2 er kameraet med video chat-programmet akkurat som en vanlig webkamera.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bruke ExtraWebcam lenger enn 15-dagers demo, må du kjøpe en lisens på webområdet ExtraWebcam.com.