Nnywellness.com

Hvordan å demontere en Nokia 6500 Slider


Hvordan å demontere en Nokia 6500 Slider

Glidebryteren på Nokia 6500 har to enkeltdelene som passer sammen slik at mobilen er topp halv flytte opp og ned. Derfor finnes det flere interne komponenter innenfor 6500 enn det er i flere mobiltelefoner. Hvis noen av disse brikkene blir ikke-fungerende eller må byttes, kan det være veldig nyttig å vite hvordan å demontere Nokia 6500 riktig og trygt.

Instruksjoner

• Skyv bakdekselet av telefonen og fjern batterisettet. Når batteripakken er fjernet, bør du se fire små skruer. Skru ut disse fire skruene og sette dem til side slik at de ikke bli feilplassert, som de må gå tilbake i telefonen på gjenoppbygging.

• Kile en tynn flat gjenstand som kanten av en smør kniv eller side av et kredittkort i mellom de to delene av mobiltelefon. Skyv objektet rundt hele kanten av enheten slik at de to halvdelene av telefonen begynner å skille.

• Skille de to stykker av telefonene litt slik at du kan se på venstre side av telefonen. I øvre venstre hjørne av innsiden av telefonen vil det være en båndet kobling som forbinder den øvre halvdelen av telefonen til bunnen halvparten. Denne båndet kontakten er holdt nede ved en liten plast kategorien ligger i øvre venstre hjørne av telefonen. Skille de to halvdelene av telefonen nok slik at du kan finne og løslate denne plast kategorien. Når du har gjort dette, kan de to stykker av telefonen nå trekkes fra hverandre.

• Snu fremre delen av telefonen slik at du ser metalldeksel som hviler på toppen av skjermen. Skru ut de fire skruene som holder metal dekker ned og sette dette metallet brikken og dens skruer.

• Finn og slippe plast kategorien som holder LCDskjermen båndet kontakten på plass. Båndet koblingen ligger nederst i høyre hjørne av telefonen. Løft opp kategorien plast og løfte LCDskjermen gratis. Det vil være en stor gull bånd kobling som bare hviler på baksiden av skjermen, dette er båndet kontakt du fjernet i trinn 3. Denne gull bånd er bare fast på baksiden av skjermen med tape, så alt du trenger å gjøre er nøye skrelle båndet koblingen av skjermen for å fjerne den.