Nnywellness.com

Hvordan du Wire en AC Delco 3 Wire Dynamo


Hvordan du Wire en AC Delco 3 Wire Dynamo

AC Delco 3 wire dynamoen ble brukt i de fleste General Motors produkter og mange typer tungt utstyr, i lang tid, som gjør det lett tilgjengelig. Denne Dynamo har fordelene med høy produksjon, kompakt design og brukervennlighet. Med riktig parentesene kan denne Dynamo tilpasses kjøretøy eller motor-drevet utstyr. Ledningsnett denne Dynamo er godt innenfor evnene til noen med gjennomsnittlig mekaniske ferdigheter.

Instruksjoner

• Koble batteriet negative terminalen.

• Koble en lengde på 10 dimensjon på ledningen til utgang stud på baksiden av dynamoen bruker en Skjøteanordning ring-kobling. Koble den motsatte enden av denne ledningen til forrett releet. Bare koble til samme terminal som positive batterikabelen.

Koble Dynamo kontakten i receptacle på dynamoen. Skjøte en 14 gauge wire til de mindre pigtail fra kontakten. Denne ledningen går IGN terminalen av tenningen. Koble en liten 12 volt varsellys i serien i denne ledningen.

• Skjøte en 10 dimensjon på ledningen til større ledningen på Dynamo plugg. Bruk en Skjøteanordning rumpe kontakt for å gjøre skjøte. Gjøre wire lenge nok til å koble til den samme terminalen på starter releet som positive batterikabelen og dynamoen utgang wire. Tråden kobles til terminalen med en Skjøteanordning ring-kobling.

• Fullføre jobben ved å koble batteriet negative terminalen.

Tips og advarsler

  • Alltid koble negative kabelen fra batteriet før du gjør noen form for bilindustrien ledninger.