Nnywellness.com

Texas defensiv kjøring krav


Texas defensiv kjøring krav

Hvis du har nylig fått en trafikk billett i Texas, kan det hende du kjøpedyktig bli den avvist ved å fullføre en godkjent driver sikkerhetskurs, også kalt en defensiv kjøring kurset. Men kan ikke du ta noen kurs eller få noen billett avvist; Det er visse kriterier som må oppfylles. Følg Statens krav nøye for å få din billett avvist vellykket.

Trafikk billett oppsigelse kriterier

Ifølge state lov, hver 12 måneder du tillates kun en trafikk billett til å bli avvist ved å ta en drivende sikkerhetskurs. I tillegg, må du innrømme skyld eller signere en erklæring av nolo contendere, betyr at du ikke konkurranse billetten. Hvis din referanse for fartsovertredelse, vil du ikke tillates å ha din billett avvist hvis du kjørte 25 mph eller over fartsgrensen. Også, du må ikke ha en kommersiell førerkort.

Bestemt domstol som du har å gjøre kan ha ytterligere krav og har endelig si på om din billett kan bli avvist ved å ta en drivende sikkerhetskurs. Før slikt kurs, sjekk med retten å spørre deres tillatelse og å sørge for at saken passer deres kriterier. Se på baksiden av din billett for retten kontaktinformasjon.

Godkjente kurs

For å kvalifisere for billett oppsigelse, må driveren HMS kurs du har fullført godkjennes av Texas utdanning byrået. Driver sikkerhetskurs er tilgjengelig i en tradisjonell klasse eller slike metoder som leie en video eller CD eller fullføre et kurs online. Uansett hvilken velger selvfølgelig du, av statlige loven, alle kurs må være seks timer lang, koster minst $25, og du må fullføre hele løpet.

Det er viktig å vite at du må ta kjøring HMS kurs etter datoen på din trafikk sitat; en kjøring kurset sertifikat for ferdigstillelse kan lagres og brukes på et senere tidspunkt. Et sertifikat er også godt mot oppsigelse av kun en billett.

Være klar over alle retten tidsfrister og fullføre din kjøring sikkerhetskurs godt før noen tidsfrister. Når du har fullført kurset, vil et sertifikat for ferdigstillelse bli sendt til deg. Gi god tid for sertifikatet til kommer hjem. Loven skolen har opptil 15 arbeidsdager å sende sertifikatet og om selve klassen er satt på lokalt, skolen kan ha sitt hovedkontor i en annen stat. Den kjørende skolen er ikke tillatt å sende sertifikatet direkte til retten. Dette ansvaret er ditt, og det anbefales at du hånd leverer det hvis mulig. Retten kan ikke lukke din billett til den er sertifikatet i hånden.

Godt å vite

Mange forsikringsselskaper vil gi deg en ansvar forsikring rabatt på 10 prosent i opptil tre år når du har fullført en godkjent driver HMS kurset. Ring forsikringsselskapet med å spørre om tilgjengeligheten av denne rabatten.

Driver sikkerhetskurs er tilgjengelig på spansk, og med teksten over videoen for døve drivere. På webområdet for te er skoler som tilbyr kurs i spansk angitt med en (S) og for hørselshemmede med en (H).