Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en brukt Harley Davidson


Skyldes en Harley-Davidson appellerer til mange mennesker. Det er ofte ganske et bånd mellom sykkel og eier, noe de sier bileiere ikke kan forstå. Dette bond kan selvfølgelig utvikles for kjøpere av brukte Harleys også. Det er imidlertid noen ting å se etter når du kjøper brukte.

Vite hva du vil

Harleys kommer i en rekke smaker, så det er viktig å matche opp selv opp med riktig sykkel. Harley-Davidson er mer av en cruising eller egendefinert-type. Så hvis kjørestil er rettet mot sport eller racing, kan selv en brukt Harley "Sportster" ikke være riktig for deg.

Kontroller at du velger en sykkel du kan håndtere. Harleys kan være stor og kraftig, så det kan være bedre å sette din severdigheter på noen moderat hestekrefter og utdannet til en sterkere sykkel ned linjen. Å håndtere og manøvrere sykkelen er langt viktigere enn med en tyngre sykkel. Ved å kjøpe brukt, kan du unngå kjøpe trykket som følger med den langsiktige forpliktelsen av en ny sykkel. I tillegg Harleys er ekstremt holdbare og konstruert å vare - viktig for en brukt sykkel.

Kan du vurdere å leie en motorsykkel før kjøpe enda en brukt sykkel sørge eierskap er riktig for deg. Harley-Davidson forhandlere tilbyr utleie.

Der hvor å kjøpe

Selvfølgelig, kjøpe noen kjøretøy som brukes kommer med noen risiko. En av måtene Tryggere er å kjøpe en brukt Harley direkte fra en forhandler. De fleste tilbyr en slags pre-eide kvalitetssikring program med finansiering og begrenset garanti. Sitt rykte som en forhandler er på linje med andre produkter de selger. Kjøp fra en forhandler kan være en god måte å begrense sjansene for "å kjøpe noen andres problem."

Hvis du vurderer å kjøpe fra en eier, kontrollerer du om en bil historie rapport er tilgjengelig via VIN nummer. Spørre om han er den opprinnelige eieren og hvorfor han selger. Sørg for å få en god følelse for hvor han velstelt og lagret sykkelen. De fleste Harley-Davidson eiere opprettholde sine sykler godt og kan være ute etter for å handle bare for en nyere eller større modell. Hvis han virker som han er avskjed med en gammel venn, er dette sannsynligvis et godt tegn.

Hvis du bruker Internett-ressurser som eBay, prøve å holde seg innenfor kjøreavstand fra eieren av syklusen. Dette kan eliminere noen av tvetydighet om en online selger og overhyped krav på en usett sykkel. Følg retningslinjene, inkludert gjør due diligence på selgerens transaksjonsloggen. En annen idé er å spørre selgeren om han kan gi skriftlig service kvitteringer.

Sykkel

Når du går for å møte potensielle nye hog, se om du kan ta med noen som vet sykler å sjekke det ut grundig. Riper maling kan bety sykkelen var uheldig håndtert. Også være på utkikk etter rust å se hvis sykkelen ble gjentatte ganger tatt ut i regnet. Sjekk dekkene og pedaler samt og være sikker ofte oversett som blinkers er fremdeles arbeider.

Når du starter motoren, kontroller at det høres høyre og se etter mørk røyk fra eksos, et tegn på at motoren er slitt. Kontroller at det ikke lekker olje.