Nnywellness.com

Olje spesifikasjoner for en 2003 Polaris Ranger


Det er viktig å opprettholde 2003 Polaris Ranger ifølge vedlikeholdsplan inkludert i brukerhåndboken. Å holde detaljerte poster hjelper også for å sikre at Polaris Ranger kjører som en velsmurte maskineriet og vil vare i mange år fremover. Kjenne olje endre spesifikasjonene for Polaris Ranger vil hjelpe for å holde motoren lubed og drive effektivt.

Oljetyper

Som en produsent anbefaler Polaris at alle sine 4 x 4-modeller bruker Polaris Premium 4 hele sesongen syntetiske motorolje. Polaris håndverk denne type olje med Polaris 4 syklus motor spesifikt i tankene. Det er imidlertid også akseptabelt å bruke andre API sertifisert SH oljer. Kontroller at uansett hvilken oljeselskap du også har en 0W-40 vekttap vurdering.

Første oljeskift

De to første oljeskift bør du gjøre i de første månedene å eie og bruker Polaris Ranger. Hvis du har nylig kjøpt 2003 Polaris Ranger og det er relativt ubrukt og som nye, må du utføre en innbrudd oljeskift etter den første måneden av bruk. Ellers bør olje byttes etter hver 1000 miles. Husk å dokumentet i brukerhåndboken kjørelengde og datoen endringene olje.

Dreiemoment karakterer

En annen spesifikasjon som er svært avgjørende for Polaris Passopps systemet og oljeskift er dreiemoment vurdering for ulike komponenter. Håndboken vil ha spesifikke dreiemomentet kravene for hver modell av Polaris Ranger solgt i 2003. Spesialiserte deler som vanligvis krever en bestemt dreiemoment inkluderer skjermen montering, veivhuset bunnpluggen og oljetanken renne plugg.

Verktøyene som trengs for oljeskift

Verktøyene som trengs for en olje endring kan variere noe avhengig av hvilken modell av Polaris Ranger du har; men listen nedenfor er typisk for en endre jobb: tang, mekaniker hansker, fange pan, erstatning oljefilter, lofri klut, olje-filter fastnøkkel, momentnøkkel, hylse, tråden fugemasse, tetting vaskemaskin og 2 quarts av API sertifisert SH 0W-40 olje.

Grunning olje pumpen

Når du endrer olje i 2003 Polaris Ranger, husk å prime olje pumpen ved clamping vent linjen om lag 2 inches fra oljetanken. Slå på Ranger på med gear velgeren plassert i "Nøytral" posisjon og la motoren løpe i 20 sekunder. Løsne klemmen fra linjen vent bør automatisk pressurize med et rush av luft som strømmer gjennom ventilen linje.