Nnywellness.com

Hvordan skrive en reparasjon manuell


En godt utformet reparasjon manuell kan redusere antall problemer samtaler og kan øke brukerens tilfredshet. Skrive en reparasjon manuell er mer enn å skrive instruksjoner på en datamaskin. Selv om skriving er en viktig del av prosessen, er forskning og intervjuer av nøkkelen å produsere nyttig dokumentasjon. Når du oppretter reparasjon manuell, er det også viktig å ha en levedyktig konfigurasjonsbehandlingsprosess og å spore endringer og forekomme i håndboken før formidling.

Instruksjoner

• Bestem målgruppe, tidsfrister og format av håndboken. For eksempel vil en reparasjon håndbok for vanlige forbrukere inneholde et annet detaljnivå enn en som er utformet for å brukes av profesjonelle repairmen. Også vurdere ulike måter manualen kan leveres (f.eks, enkelt side Sett inn).

• Sette opp en enkel konfigurasjon ledelsen prosedyre. Opprettholde en kopi av manualen på en ekstern stasjon og arkivering daglig kopier er en enkel måte å opprettholde dokumentkontroll. Åpen kildekode konfigurasjon programvare er tilgjengelig for de som foretrekker å bruke et automatisert system. Bruke regnearket for å opprette en foreløpige planen for at prosjektet manager.

• Utføre foreløpig forskning. Hvis produktet allerede er på markedet, kontakt teknisk støtte til å finne ut hva vanskelighetene kundene har med produktet. Hvis ikke, lese hjelpelinjene for lignende verktøy som allerede er på markedet. Prøv bryte og reparere produktet selv om mulig. Undersøke notater eller andre bakgrunnsmateriale.

• Utvikle en disposisjon basert på bakgrunnen forskningen, reparer instruksjonsbøker og teknisk kundestøtte. En typisk reparasjon manuell minst bør ha følgende avsnitt: deler guide, symptom/løsning feilsøking matrise, kontaktinformasjon, rutinemessig vedlikehold, konvensjoner dokumentinndeling, ordliste, innholdsfortegnelse. For lengre reparer instruksjonsbøker, vurdere inkludert en indeks.

• Sende disposisjonen og reviderte planen til prosjektlederen. Velg en stil guide og definere et tekstbehandling-mal.

• Skrive reparasjon manuell etter at disposisjonen er godkjent. Inkluderer én handling per trinn og bruk aktiv form og presens. Planlegge illustrasjoner og ta masse bilder av produktet fra forskjellige vinkler.

• Rediger det første utkastet og presentere det til prosjektlederen for gjennomgang. Spore endringer i reparasjon manuell.

• Innlemme endringer i utkastet. Redigere igjen for å sikre mal stiler er konsekvent, alle bilder og tegninger er riktige og spørsmål er besvart. Hvis mulig, har en annen person redigere kladden. Levere den til prosjektlederen for godkjenning.

Tips og advarsler

  • Når du oppretter planen, bygge i ekstra tid for uforutsette hendelser.