Nnywellness.com

Hvordan bytte lett sidedekselet på en 2002 Nissan Maxima


2002 Nissan Maxima har fire siden markør lamper. Disse lysene er beskyttet av små plast dekker. Det er en side indikator på hvert hjørne av kjøretøyet. Disse lysene er utformet for å øke synligheten, spesielt under mørkekjøring. Den eneste gangen du bør erstatte markør sidedekselet er hvis den er skadet. Erstatte den er ikke en vanlig vedlikehold prosedyre som erstatter en frontlys pære.

Instruksjoner

• Inspisere markør sidedekselet som du vil erstatte. Se etter en liten hakk. Denne innrykk er på baksiden av forsiden markøren. Hvis du vil fjerne baksiden markøren, inspisere forsiden på baksiden står å finne innrykket.

• Dekk tuppen av en flat skrutrekker med en myk klut. Stikk inn innrykket mens du holder på dekselet med den andre hånden. Lirk opp med skrutrekkeren og Skyv dekselet av. Du vil være å skyve mot fronten av Maxima på forsiden markøren, og du vil være å skyve mot baksiden av Maxima på baksiden markøren.

• Fjern dekselet og sett det til side. Det er ingenting knyttet til den. Pære er koblet til ledningsnett bak.

• Sette inn det nye coveret av retningen at du fjernet gjengangeren ettall. For eksempel på forsiden markøren, start foran siden markør hulrom og trykk mot baksiden av bilen og skyv det nye coveret på. På baksiden markøren, start på baksiden av hulrom og push fremover.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger å skifte markør siden, bruke pære nummeret T10.