Nnywellness.com

Slik oppgraderer du ytelsen til Honda CB 350s


Hondas CB350 twin, produsert i stort antall fra 1968 gjennom 1973 fikk betydelig ros for sin pålitelighet og allsidighet. Brukt i dag, disse diminutiv 348 cc motorsykler tjene som svært økonomisk pendlere og forvandle enkelt en potent, høy ytelse maskin. Det er flere alternativer å øke din CB350 ytelse evner, enten du planlegger å konkurrere i vintage veien løp eller bare ønsker litt mer oomph på veien. Utfører mange av oppgraderinger selv, men større motor arbeid er best igjen til spesialitet butikker.

Instruksjoner

• Erstatte lager 16-tann stasjonen i fronten og 36-tann stasjonen bak tannhjul endre motorsykkelens siste giring forholdet for større akselerasjon eller en økning i toppfarten. Raskere akselerasjon fra stående stopp, erstatte tannhjul med en 15- og en 38-tann stasjonen sprocket sett. Alternativt, en 18- og et 30-tann stasjonen sprocket sett vil øke motorsykkelens gennemsnitshastighed, samtidig redusere lav hastighet akselerasjon litt.

• Erstatt lager 30 mm konstant hastighet forgasseren med en ettermarkedet mekanisk lysbilde-opererte forgasser settet. CV forgassere stole på vakuum generert av CB350's motor å heve eller senke forgasseren gass lysbilder, som gir en pålitelig gassresponsen gunstig for normale gaten ridning. Men genererer dette en liten forsinkelse svar når sprengning gass åpner fra lave hastigheter eller en stillstand. Gass lysbildene brukes av mekanisk forgassere åpne og lukke av kabel, og tilbyr en umiddelbar respons til lysbildet posisjon. I tillegg finjustere din CB350 ytelse ved å erstatte ettermarkedet forgasseren drivstoff jets og nåler med en rekke jet størrelser, slik at du kan endre mengden drivstoff måles i motoren. Jet valget for en lager CB350 forgassere sett, men er begrenset bare til lager spyling oppsett, som igjen avhenger av tilgjengeligheten av en avtagende tilførsel av jets.

• Installere et par ytelse luftfiltre og en fri flyt eksosanlegg, sammen med et sett av ettermarkedet forgassere. Mindre restriktiv natur en ytelse luftfilter trekker i en større kostnad av luft til forgasseren med alle inntak strøk den motor gjør, hvor den blander seg med økt drivstoff strømmen å skape en sterkere combustive kraft til å drive motoren. Når brukt luft og drivstoff damp utgivelser fra motoren, skaper en fri flyt eksosanlegg makt ved å gi en direkte rute for gassene avslutte. Som en ekstra fordel, neste inntak kostnader trekker i motoren raskere med vakuum generert fra raskt rømmer avgasser.