Nnywellness.com

Bil selger teknikker


Hvis du tilbyr en god bil til en god pris, kan det være relativt enkelt å selge den. Det kan imidlertid være stress: innsatsen er høy, det er ofte mye penger involvert og kjøpere er forpliktet til å skaffe en pålitelig måte å komme rundt. Når du selger en bil, må du prøve å sikre at alle er fornøyd: at kjøperen føles godt om transaksjonen, og at du også får mest penger du kan. Det er bare en virksomhet.

Før kunden kommer

Forberede bilen kjøperen. Rengjør det godt både i og ut så alle som vurderer å kjøpe den vil kunne forestille seg som den stolte eieren av bilen. I stedet for å slippe en hast håndskrevne "til salgs" skilt i vinduet investere i en butikk-kjøpte tegn. Lag en liste over bilens funksjoner og avtrykk den ut så kan du plassere den under "til salgs" skilt.

Få ord ut

Få ord ut om bilen du har for salg. Ifølge-Edmunds.com, beste stedene for å annonsere biler inkluderer online rubrikkannonser, avisannonser og arbeidsplassen oppslagstavler.

Hvis det er et sterkt trafikkerte kryss i byen din, spør hvem eier hjemme eller på kontoret på hjørnet hvis du bare kan parkere bilen foran med sin "til salgs" kvittere.

Vurder liste bilen du selger på eBay og Craigslist. Når du arbeider gjennom eBay, gir du kjøperen en mulighet til å se på alle bildene du innlegg og stille spørsmål om bilen. Craigslist gjør det enkelt for deg å sette bilen før mange potensielle kjøpere bor i ditt område.

En av de beste måtene å få en kunde interessert er å la ham faktisk kjøre bilen og føler sin makt for seg selv. Dette, selvfølgelig, er noe han ikke hvis han bare ser bilen, så vil du ordne med potensielle kjøpere å faktisk se over bilen.

Med kunden

Gi kunden en omfattende "vandrende" av bilen.

I stedet for bare peker på bilen og fortelle kunden å se på det, du løfter panseret og begynne med motoren og flytte rundt bilen, beskrive hver av sine funksjoner og hva de gjør for kunden. Dette bygger verdien i kjøpers sinnet og gjør ham eller henne mer sannsynlig å skrive sjekken.

Bilen ikke bare "har klimaanlegg." I stedet sikrer"flere hastighet air condition eieren forblir kjølig på varme sommerdager."

Berolige kjøperen har en stat inspeksjon gjort på bilen slik at du kan vise ham eller henne siste sertifisering som viser bilen er mekanisk og miljømessig lyd. (Disse prosedyrene varierer avhengig av staten, kontakt din mekaniker eller din lokale motorkjøretøyer bureau for mer informasjon.)

Ikke noe press

Unngå kom ut som den stereotypiske bilselger. Forbrukeren vil ofte være stresset av kjøpe erfaring, så det er din jobb å være åpen og opprettholde en rolig tone. Vær forberedt på å svare på spørsmål du kan motta og ikke press kjøperen å ta en beslutning. Tillit at bilen vil selge, og du kan også gjøre mer hvis kjøperen stoler du.

Tittelen og regningen for salg

Følg alle regler og lover som kan gjelde i din kommune. Hvis bilen brukes, understreke skriftlig at du selger bilen "som den er. Dette betyr at kjøperen forstår at han vil være ansvarlig for å fikse problemer.Husk å overføre tittelen riktig for å unngå juridiske forvirring.

Skrive en bill of salg ved å få skjemaene fra motorkjøretøy byrået eller din fylket kontorist. Du må fylle ut skjemaet helt og få signaturen til både kjøper og selger i skjemaet. Autocrisis.com arrangerer også en gratis prøve bill of salg som gir en mal som du kan legge til relevant informasjon.