Nnywellness.com

Feilsøke en Ford som noen ganger ikke vil starte


Å ha en Ford som ikke vil starte kan være frustrerende. Start systemet har så mange komponenter, som bare testing alt ut virker skremmende og komplisert, men hvis du går gjennom oppstart systematisk, så det kan gjøres enkelt, og du kan flytte på å fikse problemet. I dette tilfellet prosjektet lastebilen er en Ford lastebil, men prosessen er lik for andre Ford biler også.

Instruksjoner

• Pop panseret og Finn batteriet i motorrommet. Visuelt Følg ledningene fra positiv terminal til en av dem fører deg til forrett releet. Dette er en liten relé pakke med et batteri føre kjører i en side, så en annen batteri føre kommer ut fra de andre.

• Klipp svart klippet fra 12-volts testen lys på motorblokken eller en nærliggende braketten, deretter sted den spisse enden av test-lampen på solenoid, på batteriet overfor den som går til batteriet. Dette er kabelen som går til forrett, og dette vil bidra til å finne ut om problemet er releet eller starter seg selv.

• Har din assistent forsøk på å starte lastebilen mens du har testen lyset på ledelsen. Hvis testen lyset-lampen lyser, deretter fungerer releet korrekt. Hvis ikke, så er problemet sannsynligvis releet. Hvis det lyser, deretter må starteren byttes.

• Angi multimeter bruker knotten på ansiktet til innstillingen DC spenning, og plugg i de røde og svarte fører til multimeter. Holder svart ledningen fra multimeter på motorblokken og deretter plassere røde ledelsen på batteriet terminal på baksiden av dynamoen. Har din assistent starte bilen. Hvis det begynner, se på multimeter å avgjøre hva spenningen er. Den bør leses mellom 12 og 15 volt. Hvis ikke, er ikke dynamoen lading av batteri nok, noe som kan forårsake intermitterende Start problemene. Dynamoen må byttes. Hvis det lades riktig, fortsetter du til neste trinn.

• Flytte røde ledelsen på multimeter på positive terminalen på batteriet og flytte svarte ledningen til den negative terminalen på batteriet. Den burde lese mellom 11-13 volt, og hvis ikke, erstatte batteriet. Dette burde fikse problemet.