Nnywellness.com

Feilsøke en Samsung MP3-spiller


Det finnes en rekke utfordringer du er mest sannsynlig hvis du har problemer med Samsung MP3-spilleren. Heldigvis er problemer på Samsung MP3-spillere enkelt å rette opp med litt tålmodighet. De fleste problemer vil innebære datamaskinen ikke kunne gjenkjenne MP3-spilleren eller lading problemer. Uansett er det skritt som kan tas for å løse problemet. Følgende guide vil lede deg gjennom feilsøking Samsung MP3-spilleren, i tillegg til å fikse problemet.

Instruksjoner

• Kontroller at filene på spilleren er i spillbare formater, hvis filene spilles ikke eller det er ingen lyd når du treffer spiller. Også være filer overført uten benytter Samsung Musikkstudio-programvare ikke spillbare.

• Kontroller at operativsystemet er kompatibel med Samsung MP3-spilleren, hvis datamaskinen ikke gjenkjenner spilleren. Hvis du bruker Windows, må du ha minst en Windows XP Service Pack 2 for å grensesnitt med MP3-spilleren. Hvis bruker Linux eller Mac, vil ikke datamaskinen gjenkjenner Samsung spillere i MTP-modus. I stedet spilleren støtte enten og settes til UMS-modus, eller både UMS og MTP moduser. Se brukerhåndoken for å bekrefte moduser tilgjengelig på Samsung MP3-spilleren.

• Kontroller at du har installert programvare og drivere riktig, hvis spilleren er i riktig modus og fortsatt ikke gjenkjennes av datamaskinen. Avinstallere programvaren og driverne ved å gå til "Start", "Innstillinger", "Kontrollpanel" og deretter "Legg til/fjern programmer." Deretter installere.

• Prøv en annen USB-port eller slutte å bruke en USB-hub og plugg den USB dataoverføring kabelen direkte til datamaskinens USB-port, hvis datamaskinen ikke finner MP3-spilleren.

• Kontroller at spilleren er minst delvis ladet, hvis enheten ikke slå på etter overføre sanger til den. Mens spilleren vil lade og drive på når koblet via USB-kabelen, hvis belastningen er betydelig lav, kan det ikke ha nok strøm til å bo når du er frakoblet.

Tips og advarsler

  • Vær sikker på trygt løses Samsung MP3-spilleren når du kobler fra USB-kabelen, fordi dette vil bidra til å sikre det er ingen data forlis eller korrupsjonen.