Nnywellness.com

Hva betyr DLP i en HDTV?


Hva betyr DLP i en HDTV?

Digital light processing (DLP) programmer inkluderer TV, kinoer og projektorer. Den sentrale delen av alle DLP-systemer er det DLP flis, som ble oppfunnet av Larry Hornbeck i 1987. DLP-brikke inneholder som 2 millioner mikroskopiske speil.

Funksjonen

For gråtoner reflektere speilet i DLP chip lys mot eller bort fra kilden. Farge, en hvit lyskilde koordinerer med et videosignal og passerer gjennom en farge filter og DLP chip reflekterer lyset gjennom en linse til å opprette et visningsområde. Noen systemer bruker tre DLP sjetonger, og noen bruker SSD belysning i stedet for hvitt lys og filter.

Programmer

Mange high definition TV bruk DLP-teknologi for visningen. DLP TV kan produsere oppløsning på opptil 1080p eller 1920-av-1080-oppløsning. Dette er den høyeste oppløsningen som HD-spillere, spillkonsoller og kabel- og satelittleverandører.

Fordeler

DLP TV er generelt tynnere enn andre high definition TV, og prissetting tendens til å være lavere sammenlignet av skjermstørrelsen. DLP TV tilbyr høyere kontrast evner enn LCD skjermer. I motsetning katode - ray rør og plasmaskjermer, ikke kan DLP TV oppleve "brenne-ins," som er permanent misfarging på skjermen.