Nnywellness.com

Slik Sync en iPhone etter en gjenoppretting


Slik Sync en iPhone etter en gjenoppretting

Utfører en komplett gjenoppretting på en Apple iPhone returnerer enheten til fabrikkinnstillingene. Dette wipes alle lagrede innstillinger, personlige data og lagrede dokumenter og multimedia filer fra telefonen. Synkronisere den ferske reset iPhone med Apples iTunes på datamaskinen, må du først sette opp telefonen som en ny enhet. Deretter kan du synkronisere og overføre innhold fra iTunes-biblioteket til telefonen.

Instruksjoner

• Lansere Apple iTunes på datamaskinen.

• Koble den ene enden av USB-kabelen som følger med iPhone til datamaskinen. Koble den andre enden av USB-kabelen til telefonen.

• Vent til iTunes å oppdage iPhone. En iPhone-ikonet vises under "Enheter" i menyen til venstre i programvinduet.

• Klikk "Sette opp som ny" fra "Sett opp din iPhone/iPad/iPod"-vinduet.

• Vent til veiviseren konfigurerer iPhone å arbeide med iTunes.

• Klikk "Sync"-knappen nederst i hovedvinduet iTunes-vinduet for å synkronisere iPhone med iTunes.

• Vente på "Synkronisering fullført, OK å koble fra" meldingen skal vises i statusvinduet iTunes og deretter koble telefonen. Klikk på "Løs ut"-ikonet (under "enheter") og koble USB-kabelen fra datamaskinen og iPhone.

Tips og advarsler

  • Apple iTunes kjører alternativet "Satt opp som ny" som en del av iPhone gjenopprettingsprosessen. Du bør bare fullføre fremgangsmåten ovenfor hvis du startet gjenopprette telefonens innstillinger-menyen.
  • Sette opp iPhone som en ny enhet fjernes automatisk forrige iPhone sikkerhetskopien fra iTunes.