Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Blackberry Pearl til en datamaskin


Hvordan du kobler en Blackberry Pearl til en datamaskin

Selv om BlackBerry Pearl vil fungere helt fint uten noen gang å være koblet til en datamaskin, viktige oppdateringer og programmer er enkelt lastes ned når du kobler BlackBerry til en datamaskin. Prosessen er veldig enkel, så lenge du har de riktige kablene (som burde ha vært sammen med telefonen.)

Instruksjoner

Hvordan du kobler en BlackBerry Pearl til en datamaskin

• Finne datamaskinens USB 2.0-port. Høyst moderne datamaskiner har USB-porter på forsiden av datamaskinen tårnet, men eldre datamaskiner kan ha disse portene i ryggen også. På en bærbar PC er portene vanligvis på siden. Merk: Bjørnebær fungerer bare med USB 2.0 havnebyer, så hvis du har en datamaskin som er mer enn fem år gammel ikke kan du kunne koble telefonen.

• Finne mini-USB-porten på din BlackBerry. På Pearl modellen, er denne porten plassert på venstre side av telefonen, nær toppen.

• Koble den lille enden av ledningen inn i BlackBerry, og den store enden inn i datamaskinen. Kontroller at ikonet USB vender side opp, og begge sider av ledningen passe perfekt i sine respektive porter.

• Vent til driverne for å installere. Hvis du er koble telefonen for første gang, må datamaskinen å samle data fra enheten til å samhandle med den med hell.