Nnywellness.com

Hvordan å visuelt inspisere bilen bremser


Hvordan å visuelt inspisere bilen bremser

Bremsene er den viktigste delen av kjøretøyet og holde dem i god form bør være en prioritet. Regelmessig inspisere bilens bremser kan bidra til å identifisere potensielle problemer som kan løses før de blir store problemer. De fleste visuelle inspeksjoner består av å se på tilstanden til bremseklossene og rotorer, samt bremseslanger og calipers. Alltid kontrollere bremsene minst to ganger i året for å hindre problemer og sørge for at de utfører på sitt beste.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel og løfte bilen opp fra bakken med gulvet jack eller garasje heis. Avslutte det lug vanskelige problemer og trekk hjulet av akselen. Dette vil utsette brems maskinvaren. Bruke brems renere brems maskinvaren og tørk den av med en butikk håndkle.

• Se etter forekomster av rust på calipers og hub. Små mengder overflaten rust på låsen åpner og lukker kan fjernes med en stålbørste. Rust på låsen åpner og lukker kan være gned av med bruk av bremsene under en kort kjøretur, men vurdere å erstatte rotorene hvis det er en tung sum rust.

• Sjekk bremseklossene for tegn på slitasje. Bremseklosser som er mindre enn 1 mm tykk bør erstattes med nye pads. Fjern pads ved å fjerne låsen åpner og lukker fra brems rotoren og sjekke dem for ujevn slitasje. Ujevn slitasje på bremseklossene signaler problemer i brems maskinvaren.

• Sjekk brems rotoren for underskriver av slitasje, inkludert overflødig grooves, misfarging og fordreining. Hvis rotoren har riller på overflaten, kan du kjøre en fingernegl over grooves. Hvis fingerneglen fanger en eller flere av sporene, må din rotoren slås for å fjerne dem.

• Sjekk bremsen flex slangen i caliper etter tegn på aldring og slitasje, inkludert sprekker i gummi foring av slangen. Slangene selv bør være myk og fleksibel. Bremsevæske på slangen angir en lekkasje og slangen skal erstattes. Sjekk bremseslanger som kjører under bilen etter tegn på korrosjon og rust.