Nnywellness.com

Hvordan å stoppe tekst bøller


Hvordan å stoppe tekst bøller

Tekst mobbing, som noen form for mobbing som involverer noen tekstil andre mennesker med hensikten å hindre eller skade dem, er et alvorlig problem for mange barn og voksne. Mange foreldre og andre berørte folk tar skritt for å stoppe tekst mobbing og oppmuntre rettsforfølgelse av de involverte.

Instruksjoner

• Snakk med barna, bøller og voksne om skade av tekst mobbing. Noen ganger bøller og ofrene forstår ikke konsekvensene av tekst mobbing, og gjøre dem oppmerksom på farene kan hjelpe dempe mobbing. Du kan snakke med folk på en uformell måte eller angi en mer formell programmet på en skole.

• Overvåke mobiltelefonmeldinger eller meldinger som er tøys. Hvis du er bekymret for et barn mobbet, overvåke hennes meldinger for å sikre at at hun ikke mottar mobbing tekster.

• Blokken tallene ved å ringe din mobilleverandør. Noen telefoner tilbyr selv en tjeneste som blokkerer visse tall i et forsøk på å dempe tekst mobbing.

• Rapporterer alvorlige trusler mot myndighetene. Når alvorlige trusler, bør du kontakte politiet for å sikre at ingen er skadet.

• Konfrontere bølle eller foreldrene til mobberen. Dette bør gjøres i et trygt miljø, og konfrontasjon skal sivile og forklarende. Forklare hvordan tekst mobbing har påvirket du, og forklare at det må stoppe. I tilfeller der mobbing er spesielt alvorlige, kan du ha en advokat eller advokat stede.