Nnywellness.com

Hvordan bygge bro høyttalerledningen


Når du konfigurerer forsterker og subwoofer oppsettet i bilen, er et populært alternativ bro resultatet av en stereoforsterker og sende utdata til én enkelt subwoofer. Bygge bro forsterkeren øker effekten tilgjengelig. Det er en utmerket måte å få maksimal kraft for systemet fra forsterkeren. Det er ingen spesielle elektroniske ferdigheter eller kunnskaper når broer. Det er bare et spørsmål om hvordan høyttalerkablene som er koblet til subwooferen er koblet til forsterkeren.

Instruksjoner

• Forstå slutten av høyttalerledningen er koblet til subwooferen og bringe den til slutten av forsterkeren med høyttaler utgangsterminaler. De er vanligvis merket "Innsignalnivåkontroll." Hver terminal vil bestå av to skrue terminaler, en merket "+" og en "-" et par terminaler vil være merket "R" for høyre og andre "L" for venstre.

• Løsne skruene på høyre "+" terminal og venstre "-" terminal med en skrutrekker.

• Identifisere fører av din høyttalerledningen er koblet til "+" terminalen på subwooferen og som er koblet til det "-" terminal på subwooferen ved å undersøke forbindelsen. Fører til at høyttalerledningen er vanligvis fargekodet eller ellers differensiert.

• Fjerne en halv tomme isolasjon fra endene av høyttaler ledningen fører på forsterker slutten av ledningen med et sett med wire strippere.

• Lysbildet bare slutten av ledelsen koblet til "+" terminalen til subwooferen til høyre "+" terminal. Skru fast skruen som holder ledningen på plass. Skyv bare slutten av ledelsen koblet til det "-" terminal til subwooferen til venstre "-" terminal. Skru fast skruen som holder ledningen på plass.