Nnywellness.com

Hvordan du justerer inaktiv i en 1998 Jeep Cherokee


Inaktiv på 1998 Jeep Cherokee styres av en idle air regulatoren. Denne delen fungerer med bilens interne hoveddatamaskinen å regulere luften og inaktiv hastighet av motoren. Du kan ikke manuelt justere inaktiv på Jeep Cherokee, men du kan rengjøre smuss buildup på inaktiv kontrollventilen å fastsette grove, høy eller ustabil inaktiv hastigheter. Hvis det ikke fungerer, kan du erstatte delen å regulere tomgangen igjen.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din 1998 Jeep Cherokee. Finne gass kroppen rett tilbake fra A/C kompressoren, til venstre for drivstoff injektoren og til høyre for den inntak lufttemperatur sensoren på motorblokken. Idle air regulatoren er en svart plast del omtrent to inches lang som er knyttet til selve gass.

• Grip den ovale elektriske kontakten som er koblet til idle air regulatoren og trekke den fra ventilen for å koble den.

• Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene som holder ventilen på plass.

• Bruk en gummihammer for å tappe ventilhuset løs fra sin posisjon.

• Rengjør inaktiv ventilen med en butikk fille og en aerosol forgasser renere. Det vil være en bygge opp olje og karbon på ventilen som kan forårsake din normal inaktiv å snuble. Bruk bare aerosol forgasser renere ventil deler - ikke på sensorene eller annet rundt motoren området.

• Satt inaktiv ventilen tilbake på plass, start Cherokee og se om dette er korrigere problemet. Hvis ikke, ta ventilen av igjen og fortsette til neste trinn.

• Kjøpe en ny idle air regulatoren fra en auto deler butikken eller online-distributør. Sørg for å fortelle dem det året og modell av Jeep å få riktig del.

• Plasser nye inaktiv kontrollventilen på plass og fest den med de to skruene du fjernet tidligere. Koble den ovale elektriske kontakten ved å skyve det i stedet der du fjernet i trinn 2. Hvis erstatte inaktiv ventilen med denne nye ikke har løst problemet, kan du se mekaniker for nærmere ettersyn og råd om mulige problemer.