Nnywellness.com

Koble et analogt kamera til et intern opptakskort


Koble et analogt kamera til et intern opptakskort

En intern opptakskort er en digital videoenhet for behandling signalet fra analoge videokassetter og forvandle det til et digitalt signal som kan registreres på en datamaskin, brent på en DVD eller lastet opp til et webområde. Selv om opptakskortet er installert inne i en datamaskin, er tilkobling kontaktene tilgjengelig fra baksiden av datamaskinen tårnet. Fange kort er utstyrt med en rekke kontakter for å henge opp ulike typer video utstyr, inkludert et analogt videokamera.

Instruksjoner

• Slå av videokameraet, og koble fra batteriet eller koble strømkabelen fra kontakten på baksiden av kameraet. Dette hindrer at en potensielt skadelig overspenning skade opptakskortet eller datamaskinen.

• Løft klaffen beskyttende over AV kontaktene på videokameraet ved hjelp av bildene.

• Setter hvit, røde og gule pluggene på en ende av sammensatte kabelen AV knekt på videokameraet, og koble deretter tre pluggene på den andre enden av kabelen til fargeavstemming AV innganger på videoopptakskortet. Hvis kameraet har en rund S-video-kontakten med fire hull inne, bruk en S-videokabel fra S-video-tilkobling og koble den andre enden av kabelen til den tilsvarende kontakten på videoopptakskortet.

Tips og advarsler

  • Noen VHS-kameraer lydopptak i mono. Disse kameraene har bare en enkelt, hvite audio jack. Koble den hvite sammensatt pluggen til denne kontakten og la den røde pluggen til Dingle, som det ikke vil være nødvendig.