Nnywellness.com

Hva er Negative tilfelle & Positive tilfelle Digital Concepts?


Hva er Negative tilfelle & Positive tilfelle Digital Concepts?

Med teknologiske fremskritt, har folk vært overføring fra tradisjonell eller konvensjonelle begrepene til digitale. I dag er innebærer en stor del av våre liv bruk av digitalt utstyr, for alt fra klasseromsaktiviteter å markedsføring programmer. Det er imidlertid viktig å forstå at økt bruk av konseptene digital har både positive og negative resultater.

Tap av grunnleggende ferdigheter

Overreliance på digital teknologi har gjort folk blir ufaglærte i ulike manuelle oppgaver. For eksempel, hvis et radio sett utvikler mekaniske problemer, er det vanskelig å gi den en rask løsning hjemme som du kan med analog radio sett. Den digital teknologien har fremstilt operasjoner så automatisert at vi virkelig ikke kan forstå hvordan ulike maskiner.

Økonomien

Økt bruk av digitale konsepter har også hatt negative effekter på økonomien. Som teknologiutviklingen, er verden blitt mer individualistisk siden digitale maskiner kan bare gjøre ting i en måte. For eksempel hvis læreren tilbyr notater ved hjelp av digitale medier, er det svært lite klasseromsundervisningen. Dermed kan konsepter som studenten ikke forstår gå uten tilsyn.

Oppdatert informasjon

En av de store positive resultatene av økt bruk av digitale konsepter er tilgjengeligheten av oppdatert informasjon på nesten alt vi trenger i kjører våre liv. For eksempel kan en forretningsmann vet markedsverdien av sine produkter i en annen by uten nødvendigheten av å være der fysisk. En lærer kan utveksle notater med hennes studenter gjennom Internett uten å møte fysisk.

Hastighet

Digital teknologi har forhøyet arbeidstempoet som aktivitetene er fullført. Hvis du besøker et sykehus, vil det ta bare en kort tid for sykehuset ting å få din legeundersøkelse arkivene, slik de er lagret i en datamaskin. Før digital teknologi må postene fra en bunke filer, som vil ta lengre tid.