Nnywellness.com

Plantronics PLT E220 instruksjoner


En Bluetooth-headset lar deg gjøre hands-free telefonsamtaler fra alle Bluetooth-kompatible mobiltelefon, som er ikke bare praktisk, men også kreves av loven mens du kjører bil i noen stater. Plantronics PLT Explorer 220 er en entry-level Bluetooth headset som inneholder en omni-retningsbestemt mikrofon, Ettrykks betjening og QuickPair teknologi for å koble den med Bluetooth-enheten. Etter tilværelse par, E220 husker Bluetooth-enheten og koble automatisk til den når den er slått på.

Instruksjoner

• Belaste E220 med inkludert veggadapteren før du bruker den. Den minimum kostnaden tar 20 minutter, mens full lading tar ca to timer. Gratis lyset vil gå solid rødt når den er ferdig lading.

• Aktivere Bluetooth på telefonen. Dette vil variere fra telefonen, men generelt gå til "Innstillinger" eller "Verktøy"-menyen og sette "Bluetooth" til "On" eller aktiverer "Oppdagelsesmodus." Se telefonens Brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner.

• Hold "Samtale"-knappen på hodesettet i fire sekunder for å slå på hodesettet. Hvis det ikke har vært sammen før, vil den automatisk gå i tilkoblingsmodus. Hvis hodesettet har tidligere blitt sammenkoblet, trykk og hold knappen "Call" i åtte sekunder til LED-lys blinker blått og rødt.

• Velg "Søk" eller «Legg til enhet» fra Bluetooth-menyen til å gå i tilkoblingsmodus.

• Velg "220Plantronics" som enheten du vil legge til etter at telefonen finner den.

• Hvis du blir bedt om, angir du "0000" som tilgangsnøkkelen. Hodesettet blinker blått for å angi sammenkoblingen prosessen var vellykket.