Nnywellness.com

Hvordan lage PVC Tube høyttaler deksler


Hvordan lage PVC Tube høyttaler deksler

Gjør en PVC pipe høyttaler krever mye lime og noen ledninger, men til slutt du kan ha en høyttalerkabinett som gir deg samme lyden som et dyrt avlukke. Den vanskeligste delen av prosjektet kan bare være å finne en høyttalemembranen som passer din PVC-rør.

Instruksjoner

• Velg en PVC størrelse som passer der du vil distribuere høyttaleren. Mindre størrelser er passende for en hylle systemet mens de større diameter av PVC-rør er bra for gulvet høyttalere. Når du har valgt en PVC pipe størrelse, kan du deretter velge en høyttaler kjegle størrelse. Det er greit for flensen skal over på siden av PVC pipe leppe men membran selv må kunne passe inn.

• Sette på vernebriller. Stripe halv tomme fra slutten av to ledningene som kommer fra baksiden av høyttalemembranen. Bruk et lett mengde epoxy på flensen rundt høyttalemembranen og skyv membran i PVC-rør. Holde membran i fem minutter mot røret til sikre en god obligasjon.

• Fjerne en halv tomme fra fra slutten av lyd-wire med en prewired jack. Vri en wire hver en tilsvarende ledning kommer fra høyttalemembranen. Pakk hver tvunnet par med elektriske tape. Pakk dem separat, ikke sammen, som det ville føre til en kortslutning i kretsen.

• Bore 1/4-tommers hull i toppen av en PVC pipe lue og skyv lydkabelen gjennom, jack først. Bruk epoxy langs innsiden rim av hetten og skyv den til den åpne enden av PVC høyttaler røret. Hold i fem minutter å sikre en god obligasjon. Når epoxy sett vil du ha en PVC-høyttaler.