Nnywellness.com

Hvordan konvertere koaksial til RCA


En koaksialkabel standardmetoden for tilkobling av videospillere og kabel hook-ups til din TV satt. Det er en enkelt kabel med en metall pin midt i den. Men er det nå flere alternativer for kabler, for eksempel RCA-kabler (røde, gule og hvite kabel). Hvis du har en eldre TV som bare har en koaksialkabel utgang og en DVD-spiller som bare har RCA utganger, trenger du en måte å konvertere koaksialkabelen til RCA.

Instruksjoner

• Ta en komprimering koaksial adapter og skru den på slutten av koaksialkabelen eller inndata/utdata du vil konvertere. Dette kortet har en hunnkoplingen lokke mens den andre enden kan enten være en mannlig eller kvinnelig RCA-kontakten. Se etter disse spesielle konverteringsprogrammer og butikker som Radio Shack og muligens Best Buy. Noen andre store som ikke spesialiserer seg på elektroniske produkter sannsynligvis har ikke et kort som dette.

• Koble én til tre RCA-kabelen til RCA slutten av koaksial kortet. Denne kabelen har en sort end RCA-kontakt som deles i tre røde, gule og hvite kablene. Hvis RCA slutten kommer ut av konverteringsprogrammet koaksial er mannlig, må en kvinnelig slutt på ett til tre RCA-kabelen. Likeledes, hvis slutten på omformeren er kvinnelige, må en mannlige enden på kabelen.

• Koble RCA kabler til inngang eller utgang på enheten du vil koble koaksialkabelen enheten med.

• Strøm på både TV og video-enheter, og du er satt til å bruke din koaksial RCA omformer.