Nnywellness.com

Hvordan gjøre en Wheelie Bar for en motorsykkel


Hvordan gjøre en Wheelie Bar for en motorsykkel

Dra motorsykler bruker wheelie barer for å forhindre sykler looper når de går i høye hastigheter. Når du bygger en motorsykkel wheelie bar vil du sikre at det er sterk nok til å tåle mengden styrke din motor vil øve på den. Prosessen med å bygge din egen wheelie bar er veldig enkel og tar minst en ettermiddag.

Instruksjoner

• Hammer de to endene av fire rustfritt stål barer polakkene flat. Bore 1-tommers hull i midten av hver av de flate endene.

• Tråd bolten gjennom hullene i to av polakkene. Bolten vil fungere som en aksel for nå. Skyv polakkene ned slik at de berører hverandre og polakkene peker i samme retning. Sakte rotere en Pol fra andre pole vinkelrett bolten inntil det er en 20 graders vinkel mellom polene. Vri en mutter ned bolt og stramme. De flate delene av polakkene er nå helt ned bolten og holdt fast mellom hodet av bolt og mutter. Prosjektet skal nå ligne en V med en bolt rekker bunnen.

• Skyv tuben ned bolten til det er så langt det går. Slutten av røret skal mot bolten på side. Skyv hjulet ned røret. Vri en mutter ned bolt og stramme mot rustfritt stålrør.

• Skyv andre to polakkene hull gjennom bolten og justere dem parallelt til to første polakkene. Vri siste mutteren ned og stram. Baren wheelie skal nå ligne to vs med hjul mellom dem, forbundet med bolten.