Nnywellness.com

Hvordan å lade en mobiltelefon batteri


Hvordan å lade en mobiltelefon batteri

Mobiltelefoner er avhengige av batterier. Vanligvis, mens du kan erstatte et batteri og kan gjøre det hvis det er en feil, du lader den mens den er installert på telefonen. Mobilskjermen vil bruke et ikon, vanligvis bestående av flere barer, angi status for sin batterikapasiteten. Når kapasiteten er lav, vanligvis mellom 10 og 20 prosent, kan telefonen PIP eller flash en visuell varsling slik at du kan lade den før den dør helt.

Instruksjoner

• Lade mobiltelefonen direkte fra et strømuttak ved å koble en ende av strømadapteren til stikkontakten og den andre enden inn i telefonen. Kortet kan koble til en dedikert lading port eller en multipurpose USB-port på telefonen.

• Sett inn en ende av en kompatibel USB-kabel i telefonens USB-port og den andre i en ledig USB-port på datamaskinen. Velg lading som aktiviteten, hvis bedt om.

• Bruk en bil-lader, som du kan kjøpe fra leverandører eller telefonleverandøren, for å lade bilen stund på veien. Koble en ende av bilen laderpluggen inn lettere eller lading port og den andre i telefonens USB eller lading port.

Tips og advarsler

  • Mange moderne mobiltelefoner har kombinert USB kabel og utløp laderen. Det kan være en vegg lader som slutter med en USB-tilkobling, eller det kan bestå av en USB-kabel og en stikkontakt adapter kan du fjerne for å koble telefonen til datamaskinen for lading eller arkiv overfører.
  • Du kunne lade telefonbatteriet raskere hvis du slår av Wi-Fi, Bluetooth og FM-radioer.
  • Vanligvis vil telefonen belaste hurtigere når direkte koblet til en stikkontakt i stedet for lading via USB.