Nnywellness.com

Hvordan koble en mobiltelefon med OnStar


Hvordan koble en mobiltelefon med OnStar

OnStar er en inne-kjøretøy kommunikasjonssystem som lar deg kommunisere med OnStars kundeservice i tilfeller av kriser. Onstar's system leveres med kommunikasjonstjeneste "Hands-Free". Denne tjenesten kan du koble den mobile enheten til din bil via Bluetooth. For å koble mobilenheten til OnStar, må du pare enheten med systemet. Koble den mobile enheten til OnStar krever ikke noen mekaniske eller elektroniske ferdigheter.

Instruksjoner

• Trykk og hold the Talk-knappen på din rattet i to sekunder. Si "Bluetooth" høyt nok for OnStar systemet å høre. Systemet så sier "Klar" og en tone lyder.

• Si "Bluetooth" og vent for systemet å svare med "Bluetooth klar." Si "Koble" og vent til systemet svarer med "Vennligst start et søk på mobilen Bluetooth." Noter firesifrede PIN som systemet hørbart kommuniserer.

• Aktivere Bluetooth på telefonen. Denne fremgangsmåten varierer avhengig av merke og modell av telefonen. Når telefonens Brukerhåndbok for instruksjoner om aktivering av denne funksjonen.

• Følg denne fremgangsmåten for å legge til en enhet for mobiltelefonen din. Telefonen søker etter enheter. Velg "General Motors" fra listen over tilgjengelige enheter og angi det firesifrede PIN-nummeret når telefonen ber om passordet.

• Navnet din mobiltelefon enhetstilkobling når bedt om å gjøre dette på OnStar systemet. Systemet bekrefter sammenkoblingen av telefonen.