Nnywellness.com

Skjermen på Verizon sjokolade Touch er brutt. Kan det være fast?


Det LG Sjokolade Berøring, anvendelig igjennom Verizon Trådløs, er en touchscreen-bare enhet, som betyr at hvis enhetens berøringsskjerm er skadet eller ikke fungerer, kan det gjøre telefonen umulig å bruke. Med riktig verktøy og kunnskap er det mulig å fikse sjokolade berøring skjerm, men utfører en reparasjon ikke kan være din beste løpet av handlingen.

Forskjellen mellom LCD og Digitizer

Du må forstå nøyaktig hvilke komponenten du erstatter før du selv vurderer en reparasjon. To komponenter utgjør din sjokolade berøring skjerm: LCD seg og digitaliseringsenhet. LCD-skjermen er en ganske dyrt komponent som skaper bildet som vises på skjermen. Digitaliseringsenhet er en ganske billig komponent, som ser ut som et klart ark av plast og sitter oppå LCD. Digitaliseringsenhet gjenkjenner når du trykker på skjermen, og sender denne informasjonen til enhetens kontrollen styret. Begge komponentene kan erstattes, men du må skaffe den riktig erstatningsdelen før du begynner.

Feste skjermen

For å komme til sjokolade berøring LCD og digitaliseringsenhet, må du ta hele telefonen fra hverandre. Demontering prosessen krever en liten stjerneskrutrekker (#00) og en snuse verktøyet, og egentlig ikke så vanskelig som enheten disassemblies gå. Men før du bestemmer deg å åpne din sjokolade berøring å fastsette skjermen må du være klar over at i gjør så du vil annullere garantien. Dessuten, når du åpner en enhet kjører du risikoen ved å innføre nye problemer som ikke eksisterte før.

Enheten erstatning

Istedet for prøver å reparere den sjokolade Touch selv, kan du vurdere å få en erstatning enhet gjennom Verizon. Hvis din mobiltelefon er under garanti, og skjermen har ingen synlig skade, bør får en garanti erstatning være noe problem. Bare kontakt Verizons kundeservice-avdeling og forklare situasjonen din. Hvis du har forsikring på enheten, kan du også velge kontakte forsikringsselskapet for å få en erstatning, uavhengig av tilstanden til enheten.

Reparasjonsprosessen for skjermen

For å få din sjokolade berøring fra hverandre, start med å fjerne batteridekselet og batteri. Deretter Fjern seks skruene som holder baksiden boliger på plass og lirke av baksiden boliger. Release to bånd kabelkontaktene på høyre side av kontrollen, og deretter fjerner de fem små skruene på bunnen av enheten og snuse ut foran forsamlingen. Lirk opp skjermen for å fjerne den fra digitaliserer og erstatte ønskede komponenten, deretter snu demontering trinnene for å få enheten tilbake sammen.