Nnywellness.com

Hvordan du slår på en BlackBerry-telefon


Hvordan du slår på en BlackBerry-telefon

BlackBerry-smarttelefoner aktivere brukere holde kontakt med venner, familien og kontakter via telefon, e-post, tekstmelding og BlackBerry direktemelding. Alle disse metodene kontakt er moot hvis brukeren ikke kan slå på BlackBerry-enheten.

Instruksjoner

• Kontroller at batteriet er riktig på plass og belastes. Det kan hende du ikke kan slå på telefonen BlackBerry fordi batteriet er utladet eller feil installert. Kontroller at batteriet er riktig plassert ved å fjerne den og erstatte den tilbake i BlackBerry slik at metall polakkene på batteriet linje med metall linjene i telefonen. Koble laderen og la telefonen betalt for minst en time før du prøver å slå den på igjen.

• Trykk på knappen med det rød telefonen på den. Dette er kjent som "koble samtale"-knappen, og ligger på øverst til høyre. Hold knappen nede i flere sekunder, og telefonen vil slå.

• Trykk på BlackBerry-knappen (knappen med syv prikker på den). Bla gjennom alle ikonene til du finner "Options"-ikonet. Dette er et bilde av en skiftenøkkel. Velg "Options"-ikonet og bla ned til "Auto på/av." Du kan angi at telefonen automatisk aktivere hver morgen. Velg "Aktiver" på menyen, og lagre endringene.