Nnywellness.com

Hvordan virker et Bluetooth-håndfrisett?


Hvordan virker et Bluetooth-håndfrisett?

Det personlige nettverket

Hjørnesteinen i Bluetooth-teknologi er personlig nettverk, eller PAN, som skaper et kort rekkevidde nettverk som er tilgjengelig for alle enheter som bruker Bluetooth-protokollen. Det er derfor Bluetooth hodetelefonen kan brukes med datamaskiner, mobiltelefoner eller selv en PlayStation 3. Men før dette nettverket kan dannes, må tilkoblinger formes.

Hodetelefon-tilkobling

For å få hodetelefonen å arbeide med bestemte enheter, må du opprette en innledende tilkobling. Denne prosessen kalles "synkronisering" når du synkroniserer hodesettet med en enhet som kan motta Bluetooth informasjon, og du oppretter en usynlig link mellom de to enhetene. Denne koblingen kan være en del av en større PANNE med andre enheter, eller som er ofte er tilfelle med Bluetooth headset designet for mobiltelefonen, PANNEN er en enkel en slik kobling som sender data fra hodetelefonen til telefonen.

Deling av informasjon

En Bluetooth-headset overfører som kommer gjennom det til telefon, PC eller konsoll som det er synkronisert med. Informasjonen overføres deretter gjennom mottakerenhetens egen Bluetooth-spesifikke overføringsmetoden å sikre at informasjonen blir der den trenger å gå. Prosessen høres komplekse, informasjon i denne typen nettverk bare flyter ene og Bluetooth-signalet bare forenkler første overføring av dataene. Spesialiserte protokoller og programvaren behandle resten.