Nnywellness.com

2002 GM bilen starter ikke etter at jeg fylle drivstoff


General Motors gjort mange forskjellige modeller av biler Chevrolet, Buick, Pontiac, Saturn og Cadillac divisjoner for 2002-modellåret, hver med forskjellige operativsystemer. Det er dårlige nyheter. Den gode nyheten er at sjelden et problem begynner en bil etter drivstoffylling knyttet til den bestemte typen bil eller motor. Mange bilister har en sporadisk problem fra en bil etter bensinstasjoner. Noen ganger kan det være et tegn på et større problem, men vanligvis løsningen er enkel.

Instruksjoner

• Åpne din drivstoff cap, vent litt, og prøv å starte bilen igjen. Alle biler har en purge ventil i drivstofftanken som holder tanken fra overfylte som du gass det. Det er en del av hva som fører gassen pumpen å slutte å fungere når tanken er full. Hvis tanken blir for full, når du lukker lokket kan det skape et vakuum som holder drivstoff fra kommer til motoren. Å fjerne hetten eliminerer vakuum. Når bilen er startet, kan du trygt erstatte hetten uten fare for en annen vakuum danner.

• La bilen sitte i fem minutter prøv på nytt. Noen biler utvikle problemer med å starte når motorrommet er varmt. Siden du bare hadde den av i noen minutter mens drivstoff, kan det ha dette problemet. Hvis det begynner etter en venter, planlegge et servicebesøk. En bil med hot-start problem kan angi en større, utvikle underliggende problemet.

• Sjekk drivstoffet for forurensning. Mens forurenset drivstoff er sjelden, skjer det. Hvis du får forurenset drivstoff, bilen kjører enten svært grovt eller vil ikke starte i det hele tatt. Du kan også ha et problem hvis bruk feil drivstoff, som setter lav oktan drivstoff i en motor som krever premium.

• Har bilen tauet og testet for ikke-relaterte problemer. Mange problemer med biler utvikle seg over tid. Det kan være at bilen din svikt å starte har ingenting å gjøre med fylle den opp, spesielt hvis dette er første gang det har skjedd. Sammentreff av timingen er riktig sted å starte, men sammentreff er ikke alltid årsakssammenheng.

Tips og advarsler

  • Hvis bilen starter etter fjerning av gassen cap, er det ikke et problem som vil føre til andre problemer. Du må ta butangass av igjen før du starter, men du er trygt å kjøre. Nevne det på ditt neste besøk og butikken kan justere eller erstatte purge ventilen for å løse problemet.
  • Ikke prøv å holde starter bilen over og over på korte intervaller. Gjør dette vil hindre motorrommet kjølevann og kan skade din forrett. Hvis det ikke starter etter flere forsøk med fem minutters intervaller, kontakt en tjeneste profesjonell. Hvis problemet er forurenset drivstoff må en tjeneste profesjonell til å renne og feilfri din tank. Se andre komponenter langs drivstoff leveringssystem for forurensning, også.