Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren i 1994 BMW 325


Hvordan erstatte viften motoren i 1994 BMW 325

1994 BMW 325´s air condition-systemet bruker en fan å blåse avkjølt luft inn i kabinen. Denne viften er drevet av en vifte motor; både viften motoren og fan ligger på brannmuren i motorrommet. Viften motoren kan gi ut midlertidig forårsaker viften til slutte å operere eller unnlater å frigjøre. Hvis du oppdager at din air condition-systemet ikke involvert når du slår den på, eller hvis du høre viften fortsette å spinne selv etter at du har slått av klimaanlegget, må blåser viften erstattes.

Instruksjoner

• Heve panseret og koble negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel. Finn brannmur dekselet; Dette er et gummikabinett som hviler mot brannmuren. Bruke en socket fastnøkkel til å fjerne de fire skruene som fester brannmur dekselet brannmuren (bolter er plassert øverst på forsiden), trekke det ut av motorrommet og sett det til side.

• Finne viften motoren bolig sikret i brannmuren, beliggenheten tilsvarer midtkonsollen i kabinen av kjøretøyet. Bruk fingrene til å løsne klippene som sikre boliger i brannmuren og deretter trekke viften motoren ut av huset og ta ledningene på baksiden av motoren. Koble ledninger til den nye vifte motoren og sett den inn i huset.

• Stram klippene rundt den nye vifte motoren, sikre i viften motoren bolig. Skyv brannmur dekselet tilbake til motorrommet og koble fire brannmur dekselet boltene som fester dekselet tilbake på brannmuren.

• Koble negative batterikabelen og lukke panseret. Aktivere bilen og slå klimaanlegget på sitt høyeste innstilling i ti minutter å sikre at den nye vifte motoren fungerer.

Tips og advarsler

  • Du finner en ny blåser motor på en auto deler butikken; Kontroller at du kjøper en som er spesielt laget for 1994 BMW 325.