Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone klone med Tmobile Service


Hvor å bruk iPhone klone med Tmobile Service

Populariteten til Apples iPhone har gytt kopiert og look-alikes. Hovedsakelig fra Kina har disse telefonene ikke alle de samme funksjonene og operativsystem for opprinnelige. Men er de levedyktig alternativ hvis man ønsker utseendet av en iPhone til redusert kostnad. iPhone kloner kan brukes med de fleste amerikanske tjenesteleverandører, inkludert T-Mobile. Få det til å fungere er et blunk.

Instruksjoner

Ved hjelp av T-Mobile med din iPhone-klone

• Få en aktivert T-Mobile SIM-kort. Forhåndsbetalt SIM-kort kan kjøpes på en lokal forhandler for autorisert T-Mobile. Alternativt bruke en eksisterende T-Transportabel SIM fra en telefon med en servicekontrakt. Hvis SIM-kortet er allerede i en telefon, ta av bakdekselet, ta ut batteriet og vende SIM opp fra sin brett. Fjerne den forsiktig uten å skade metallisk kontaktene.

• Ta iPhone-klone bakdekselet for å avsløre batteriet. På noen iPhone kloner er fjerne batteriet ikke nødvendig. Uansett, finne SIM skuffen sted under bakdekselet eller batteri.

• T-Transportabel SIM-kortet inn tomme sporet. Erstatte batteriet om nødvendig, og slå på iPhone-klone.

• Teste iPhone-klone. Hvis du ser "T-Mobile" i øvre venstre hjørne ved siden av signal linjer, er du klar til å ringe.

Tips og advarsler

  • De fleste iPhone-kloner deler ikke samme funksjonalitet med Apples iPhone. Kosmetisk, de vises ligner, men ofte til slutt gir brukeren en mye forskjellig (og noen ganger frustrerende) opplevelse.
  • For å gå tilbake til gamle T-Mobile telefonen, bare Fjern SIM fra iPhone-klone, og sette det inn i din gamle en.
  • Hvis "Nei Service" vises når du setter inn SIM-kortet, kan SIM ikke aktiveres. Ringe T-Mobile kundebehandling å aktivere den. Hvis en "No SIM" eller lignende melding vises, kontrollerer du kortet sitter riktig i telefonen.