Nnywellness.com

Hvordan fungerer en bobil vaskerom?


Toalettbesøk

En bobil har 3 vanntanker--en ferskvann tank, en svart vanntank (for toalett kloakk) og en grå vanntank (for overflødig vann fra dusj og vask). Toalettet fungerer omtrent på samme måte som et toalett i et hus arbeider – med unntak av at bobil bruker mye mindre vann enn huset toalett. Når du bruker badet i en bobil, vil du se at det er ingen vann i toalettet når du sitter. Dette sparer ekstra vann fylle opp din svart vanntank. Hvis du bare bruker toalettet urin, urin og deretter flush, som sender frisk vann i bollen skylle urin i svart vannbeholderen. Hvis du bruker toalettet for avfall, gå på fotpedal som legger til vann i toalettet før du sitter på toalettet, siden dette vil hjelpe inne rødme det faste avfallet ned når du er ferdig, holde toalettet renere.

Tømme kloakk tanken

Når svart vannbeholderen får 3/4 av veien full, må tanken tømmes. Du vil vente til tanken er det fullstendige fordi den fyldigere akvariet, det lettere og raskere kloakk vil strømme gjennom slangene når du er tømme den. Også lenger kloakk sitter i tanken din, jo lenger toalett kjemikalier har å bryte ned toalettpapir og avfall materialer. For å tømme tanken, kloakk slangen blir knyttet til både motor hjemme og i kloakk anlegget du er tømming i. Grå vannbeholderen skal lukkes. Svart vanntanken er åpnet og tillatt å flyte gjennom røret til kloakk. Tanken er lukket når den er tom. Den samme prosessen gjentas med grå vannbeholderen.

Redusere lukt

Et knep for å redusere lukt er å holde grå vannbeholderen stengt for et par dager før tømme dine tanker, å la grå vannet samle og skylle ut svart vann rester når du er tømme stridsvogner. Du kan også tømme linjene med ferskvann dumping vann i toalettet og la den skylle ut røret når svart vann er fremdeles koblet til kloakk. Kontroller at alle tanker er lukket, og deretter legge nye toalett kjemikalier i toalettet etter tømming.

Rengjøring og vedlikehold av kloakk Tank

Toalett kjemikalier er avgjørende for nedbryting av kloakk og hindre lukt i en bobil bad. Helle produkter som Aqua-Kem, Enviro-Chem og TST kombinert med ferskvann i toalettet hjelper bobil toalettet opprettholde luktkontroll og bidrar til å bryte ned avfall og toalettpapir i tanken, gjør det enklere å tømme svart vannbeholderen når det blir full. For å holde tanken fungerer det burde være noe introdusert til tanken unntatt toalettpapir og avfallsprodukter, siden kjemikalier kan ikke bryte ned andre objekter og de føre til at systemet å tette. Med toalettpapir bør være typen som er trygt for septik. En måte å unngå avløp lekkasjer eller sammenbrudd av bobil bad rør er å sørge for harde bad rensemidler ikke brukes. Bare bobil-safe rensning løsninger er passende å sikre ditt liv.