Nnywellness.com

Hvordan erstatte en iPhone 3G fra AT&T


Hvordan erstatte en iPhone 3G fra AT&T

Tre ulike årsaker ville sannsynligvis be deg å spørre AT & T å erstatte iPhone 3G: enheten er defekt, du vil oppgradere til en senere iPhone-modell eller du vil bytte ut din iPhone for et annet merke helt. I hvert tilfelle, ville du ha 30 dager fra datoen for et kjøp fra AT & T eller att.com/wireless for å lage en erstatning om som AT & T kan ære. Ellers utveksling av en defekt iPhone 3G vil falle under Apples iPhone støtte garanti-relaterte tjenester (se ressurser), og en oppgradering eller merke erstatning vil avhenge av din berettigelse.

Instruksjoner

• Gjennom AT & T retur (se referanser) om iPhone 3G enheten er kvalifisert for en utveksling. Du kan også kalle AT & TS kundeservice for å bekrefte deres rett før postleggingsdato tilbake enheten eller vei ut for AT & T butikken der du kjøpte den.

• Tørk iPhone 3G rense konfidensiell, merkevarebeskyttet eller personlig informasjon hvis du er kvalifisert for en utveksling. Trykk "Innstillinger" fra startskjermen, rullet ned å velge "Generelt" og trykk deretter "Reset". Velg "Slett alle innhold og innstillinger" og deretter "Slett iPhone" to ganger for å bekrefte din hensikt. Enheten vil ta mellom ett til to timer å tilbakestille alle innstillingene til standardverdiene, overskrive all lagret informasjon og media og gå tilbake til en "Koble til iTunes"-skjermen.

• Pakke iPhone 3G i den opprinnelige boksen sammen med tilbehør og håndbøker som fulgte med den. For AT & T å utveksle enheten, det skal bli som ny og viser ingen fysisk eller vannskader.

• E-post eller hånd levere enheten til AT & T sammen med en kopi av din kvittering som bevis av kjøpet. Beskytt enheten med padding som holder det sikkert på plass i solid emballasjen hvis du sender den.

Tips og advarsler

  • Misbruke det før du ringer rapportere en feil iPhone, sørg for at enheten er virkelig ødelagt ikke og at du utilsiktet. Først slå iPhone av og på for å tilbakestille det. Deretter besøk på & T telefon/enheten Learning Center/opplæring (se ressurser) å få trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker iPhone 3G e-post, tekstmeldinger, talemeldinger og andre funksjoner. Kontakt AT & TS kundeservice for avansert feilsøking, hvis nødvendig.
  • Sikkerhetskopiere iPhone tilbakestille 3G på iTunes før du den. Også gitt hvor lenge enheten tar å slette og tilbakestille, koble den til en strømforsyning før du begynner prosessen med å tørke den ren.
  • Hvis du returnerer iPhone 3G til AT & T i posten, beholde en kopi av forsendelsen sporingsnummer for postene. Merk som returnerer forsendelseskostnader påløpe avhengig av årsaken til utveksling.
  • Tilbake eller utveksle iPhone 3G kan påvirke tjenesteavtalen AT & T, spesielt hvis det opprinnelige kjøpet var basert på spesialpriser for enten enheten eller tjenesten.