Nnywellness.com

Meg Samsung i730 WiFi vil ikke aktivere


I motsetning til senere smartphones, kan ikke Samsung i730 Wi-Fi og mobilnettet radioer brukes samtidig. Når mobilnettet radioen er aktivert, vil du ikke kunne aktivere Wi-Fi. I tillegg støtter ikke i730 de nyeste trådløse protokoller og sikkerhet. Dette kan hindre deg fra å koble til Wi-Fi-nettverk som utelukkende bruker nye standarder.

Aktivere WiFi

Aktiver i730's Wi-Fi via "Tilkoblinger"-menyen i i730 "Innstillinger"-menyen. Velg ikonet Wi-Fi, som ligner en blå antenne røde trådløse bølger det. Velge "Wi-Fi deaktivert", så velge "Ja" for å la telefonen slukke sin mobiltilkoblingen og aktiverer Wi-Fi. Trykk "OK" for å lagre endringene og gå tilbake til skjermbildet i dag. Merk at i730 deaktiverer automatisk Wi-Fi eller hindre den fra å være aktivert i utgangspunktet hvis telefonbatteriet er mindre enn 30% ladet. Dette er nødvendig på grunn av WiFi-radioen høy batteribruk.

Kompatible teknologier

Selv når telefonen trådløst radioen er aktivert, vil Sikker Wi-Fi-rutere være utilgjengelig hvis de er riktig konfigurert. I730 bruker 802.11b trådløst standarden. Hvis en ruter er konfigurert til å kringkaste utelukkende i 802. 11 g- eller 802.11n modus, i730 vil ikke kunne koble deg til den. I730 kan koble til nettverk som WEP kryptert eller trenger WPA-godkjenning. I730 støtter imidlertid ikke noen avanserte Wi-Fi-sikkerhetsfunksjoner som Lightweight Extensible Authentication Protocol. Hvis en ruter krever avansert trådløst sikkerhet for tilkoblinger, kanskje i730 ikke kunne koble til.

Konfigurere WiFi-nettverk

Du kan velge et nettverk til å koble til eller aktivere automatisk tilkobling til ubeskyttede nettverk gjennom den i730 "Konfigurere trådløsnettverk" skjermen, som er tilgjengelig ved å trykke på Wi-Fi-ikonet på today-skjermen. Trykk og hold navnet på et nettverk på trådløsnettverket konfigurasjonen skjermen og trykker "Connect" koble til nettverket. Vekselvis, merker du "automatisk koble til Nonpreferred nettverk av" på konfigurasjonen skjermen for at telefonen til å koble til lokale ubeskyttet nettverk. Hvis telefonen ikke er konfigurert for å koble til et bestemt nettverk eller koble til noen ubeskyttet lokale nettverk, din telefons Wi-Fi-tilkobling gjør men kobler ikke til et nettverk til å angi data.

Trådløs sikkerhet

I tillegg til å velge et nettverk til å koble til, må du konfigurere sikkerhetsinnstillinger for dette nettverket hvis nettverket er kryptert. Tapp nettverkets navn i listen på konfigurasjonen skjermen. Velg fanen "nettverksnøkkel" endre sikkerhetsinnstillinger. Velg krypteringstypen nettverket bruker og angir den riktige sikkerhetsnøkkelen i feltet "nettverksnøkkel". Din i730 vil gjøre en tilkobling til dette nettverket når du aktiverer WiFi-radioen i nettverkets rekkevidde.