Nnywellness.com

Hvor er startmotoren til en 98 Saturn SL?


Saturn, et datterselskap av General Motors, produsert SL modellen for i 1991 gjennom 2002 modell år. Firmaets slagord var, "en annen type selskap, en annen type bil." Saturn hadde en "ingen prute priser" politikk, som skulle gjøre sine kunder føler at de skulle få en rettferdig avtale, mens ikke måtte bekymre seg om deres nabo får mye bedre på den samme bilen. 1998 SL grunnmodellen kom med en 1,9 liter, enkelt-overhead-cam motor.

Instruksjoner

• Parkere din Saturn på en solid, jevn flate. Installere en minne-saver, etter instruksjonene fra produsenten. Koble negative batterikabelen med en kombinasjon fastnøkkel. Plasser hjulet parkeringsklosser bak bakhjulene. Plassere et gulv jack under midten av den foran crossmember og heve den fremre enden av SL1. Stedet jack står under knip sveiser bak forhjulene og lavere bilen på jack står.

• Finn starteren. Det er på baksiden av motoren, ved siden av oljefilteret. Koble Tennledningen ved å fjerne 10 mm mutteren sikre å starter releet. Fjerne 13 mm mutteren sikre positiv kabel og smeltemetallegeringer link til releet.

• Fjerne øvre starteren montering bolt med en 13 mm kontakt; Det er hindret av starteren, så du må filtypen mellom socket og ratchet å nå den. Fjern lavere montering bolten, samtidig som den støtter starteren så den faller ikke. Fjerne starteren.

• Guide erstatning starteren i posisjon. Installere lavere montering bolten, men ikke fullt trekk det ennå. Installere øvre montering bolten. Det vil være vanskelig, men du kan bruke et stykke papir eller tape til å holde bolten i kontakten som du lede det gjennom hullet. Boltene montering til 27 fotpund med en momentnøkkel.

• Installere positive kabel og smeltemetallegeringer link på releet og skru mutteren 89 tommers-pounds. Installere Tennledningen på releet og skru mutteren 44 tommer-pounds. Løft foran kjøretøyet, fjerne jack står og senke den i bakken. Installere negative batterikabelen. Fjerne hukommelse skjermsparer.