Nnywellness.com

Hvordan du Wire en telefonen Ringer


Hvordan du Wire en telefonen Ringer

Ekstern telefon ringesignaler er enheter som forsterke ringetone på telefonen slik at du kan høre det bedre. Eksterne ringesignaler kommer i forskjellige stiler og modeller, men nesten alle av dem tilbyr funksjoner som en volum kontroll bryter og blinklys som gjør at hørselen svekket til følelse ringing telefon av synet. Lær hvordan du wire en ekstern ringer for å sørge for at du skal høre eller se telefonen ringer uansett hvor du er i hjemmet ditt.

Instruksjoner

• Besøk din lokale elektronikkbutikk for å velge og kjøpe en ekstern telefonen ringer du liker. Mange merker og modeller av eksterne ringesignaler kan finnes for salg, men de fleste av dem inkluderer en volum kontroll bryter og blinklys. Velg en som har høyt men hyggelig ringetone.

• Sted ekstern telefon ringer i ditt land telefonlinje satt eller knytte den til en nærliggende vegg med monteringsplaten og skruene som følger med den. Måle lengden av strømledningen i tilfelle du ringer må være koblet til en stikkontakt (de fleste eksterne ringesignaler henter kraft fra telefonlinjen og trenger ikke batterier) sørge for at uttaket er innen rekkevidde.

• Koble modulære kontakten på slutten av telefon patch ledningen (RJ-11) leveres med ringer til en telefonkontakt. Plugg den andre enden av ledningen inn i en RJ-11-telefonkontakt merket "Linje" bak ringetonen.

• Koble modulære kontakten på slutten av patch ledningen kommer fra et land-telefon i RJ-11-porten merket "Telefon" bak ringetonen. Løft av røret på telefonen og lytte på summetone, ringe å teste linjen. Ringe telefonen land-linje fra en annen telefon, og lytte til ringetone på eksterne ringetonen. Justere ringer i volumet bytte til din intensitet.