Nnywellness.com

Spill for en Samsung T519


Spill for en Samsung T519

Telefonene er nå pålagt å mye mer for noen enn bare ringe og motta samtaler. Smarttelefoner gi kameraer, Internett, MP3-spillere og funksjoner for å spille spill som tilbys blant tusenvis av "apps." Samsung T519 er en smart telefon utstyrt med disse funksjonene, og en rekke spill er tilgjengelig for nedlasting.

Siste runde

Siste etappen er en Java-plattformen 3D racing spillet. Du må fullføre flere baner og opplevelser mens du kjemper for mesterskapet. Taktikk du kan bruke i spillet inkluderer hoppe ramper og blokkerer motstandere. Dette er et ideelt valg for alle fans av racing-spill. Det er tilgjengelig for nedlasting som en gratis annonse-støttet spill.

Age of Japan

Du kan laste ned en prøveversjon av alder i Japan, eller kjøpe fullversjonen. Spillet er en arcade-style spill hvor du må bruke logikk for å gå gjennom nivåene. Hensikten med spillet er å slette alt gull og sølv celler fra inne i spillet feltet og matche de andre elementene i feltene. Du må også låse opp og bruke bonuser og unngå hindringer du. Spillet har 40 nivåer og bruker japansk grafikk for slående gameplay.

Brickbreak

Java spill Brickbreak er tilgjengelig i en gratis betaversjon for T519. Det klassiske arkadespillet er et "gjennombrudd spill" der du må bruke padle på bunnen av skjermen for å dirigere ballen til å bryte muren øverst på skjermen. Spillet blir gradvis vanskeligere som mer vegger og hindringer er introdusert gjennom spillet.

Jacks or Better Poker

Jacks or Better Poker er et Java-basert spill for T519 tilgjengelig for en full gratis nedlasting der du spiller mot en videopoker maskin. Du starter med en spille bankroll på $100 og du kan satse i $10, $20, $30, $40 eller $50. Spillet varer to runder, eller før du går brøt. If you score high, then you can submit your scores to be included in the wapfrog.com "Hall of Fame."