Nnywellness.com

Hva er overhalt telefoner?


Hva er overhalt telefoner?

Rehabilitert telefonene er mobiltelefoner, iPhone eller andre mobile enheter som er renovert, ryddet minne og videreselges på markedet som en brukt-enhet. Mange rehabilitert telefoner er renovert fra telefon selskapene selv; Dette er så telefonselskapet kan selge varen på fabrikken nivå, men på en billigere pris. Andre programmer finnes der en leverandør reconditions telefonen og selger det i deres virksomhet.

Fordeler

En fordel med en rehabilitert telefon er at det er billigere. Enten det er telefonselskapet, som AT & T, eller et privat firma, som Best Buy, telefonene pleier å bli billigere enn nye telefoner. Mange bedrifter hevder at forbrukeren hjelper miljøet ved å kjøpe rehabilitert telefoner. Dette er fordi selskapet ikke trenger å produsere en annen telefon skal selges på markedet, redusere selskapets, i tillegg til forbrukerens, karbonutslipp.

Ekstra garantier

Rehabilitert telefoner, gjennom produsenten, får også en 90-dagers garanti. Gjør sitt beste å fikse gamle telefoner som returneres til dem gjennom reparasjon programmer. Men kan gamle problemer komme tilbake i en kort periode når forbrukeren kjøper rehabilitert telefonen. 90-dagers garanti er en standard garanti som de fleste telefonprodusenter gir hvis mangler, nye eller gamle, kommer opp etter at forbrukeren kjøper telefonen.

Fullføre restrukturering

Mange forbrukere kan være nølende til å hoppe mot en rehabilitert telefon. Men er alle produsent-baserte rehabilitert telefoner ofte helt restrukturert. Dette kan være en helt ny casing for brukte telefonen eller en ny mikroprosessor. Forbrukerne gjennom en tredjeparts leverandør, for eksempel Amazon eller Best Buy, finner også telefoner som dette, så lenge leverandøren bekrefter at telefonen produsent-overhalt. Dette kan komme i form av en nettside logo sier det er bekreftet eller har en bekreftelse form som kommer med telefonen når den er kjøpt.

Leverandør nyoverhalte

Noen store forhandlere er i stand til å rehabilitere telefonene seg. Disse leverandørene kan inneholde Amazon eller Best Buy som har ressurser til å erstatte deler til en gammel telefon å bringe det til fabrikken standarder. Forbrukere bør imidlertid være forsiktig med mindre leverandørene som hevder de selger en rehabilitert telefon. Mange små leverandører har ikke ressurser til å rehabilitere helt telefonen. Når en forbruker Kjøp slik telefon, kan opprinnelige defekter vises umiddelbart. Forbrukerne er alltid anbefales å gå for en lang garantiprogram, for eksempel 90 dager, for å være trygg defekter.