Nnywellness.com

Som er bedre kabel, satellitt eller antenne?


Som er bedre kabel, satellitt eller antenne?

Det er tre hovedalternativer for å se TV: kabel TV, satellitt-TV og antenne TV. Det er fordeler og ulemper til hver av disse alternativene, så det er opp til enkelt å bestemme hvilket alternativ som er best for deres situasjon.

Kabel

Kabelen er den mest pålitelige formen for TV kommunikasjon. Det er liten eller ingen forstyrrelser i dårlig vær, finnes det flere tilgjengelige kanaler enn med en antenne og noen andre tjenester som betaling per visning er vanligvis inkludert i kabel-tjenester. Kabelen kan imidlertid dyreste alternativet for TV-titting.

Satellitt

Satellitt-TV er ofte billigere enn kabel-TV, men dyrere enn med en antenne. Satellitter tilbyr en rekke kanaler til en rimelig pris. Satellitter har bedre mottak enn antenner også og kan til tider plukke opp på flere kanaler enn kabel. Dessverre satellitter vanligvis krever installasjon av en rett utenfor hjemmet og kan miste resepsjonen i dårlig vær.

Antenne

Med en antenne for å se TV er det mest kostnadseffektive alternativet. Antennen plukker opp på kanaler gratis. Men er det færre kanalvalg tilgjengelig for de med en antenne. Antenner plukke opp på færre kanaler enn kabel eller satellitter.