Nnywellness.com

LCD Wall Mount spesifikasjoner


LCD Wall Mount spesifikasjoner

Mange LCD-TV benytter flatskjerm-teknologi, der hele TV er mye tynnere enn eldre TVer. Deres mindre vekt og formfaktor gjør LCD flatskjerm-ideelt for veggmontering. Selv med ideell TV finnes det en rekke faktorer du bør vurdere før utrustning veggen med en LCD-TV mount og henger din flatskjerm.

Typer

Mens TV tradisjonelt sitter oppå står, finnes det flere typer veggmonteringer å gi bedre estetikk og visningsvinkler. Flat monterer er den enkleste og mest grunnleggende. Disse to festene består av hakeparenteser på vegg og et sett knyttet til TVEN. Tilt monterer ligner, men de gir både oppover og nedover vippe for å justere bildet til en komfortabel visningsstilling. Bevegelig monterer er dyrt og vanskeligere å installere, men de lar TV for å bli flyttet på fjellet, slik at flere visningsvinkler og funksjonalitet enn andre versjoner. Takfeste er lik flat mounts, bare de montere på taket og TV henger ned.

Beliggenhet

Velge hvor du skal plassere veggtykkelsen er avgjørende. Innvendige vegger er best, gir en lettere og sterkere mount, siden yttervegger inneholder ofte isolasjon. Når plassere din mount, sikre visningsvinkelen og avstand er gode ved sitter der vil du vanligvis sitte for å se TV. Du montere og TV-plasseringen å være relativt nær øye-nivå, ikke for nær sittegruppe forårsake øyeproblemer, men nær nok til å se detaljer og lese teksten. Også vurdere hvor vanskelig koble TVEN vil være; kjører ledningene til tak-montert TV kan være vanskeligere enn å kjøre dem til en øye-nivå flat mount.

Kompatibilitet

Før du kjøper veggtykkelsen, er det avgjørende å sikre TV er kompatibel. TV manuell sannsynlig gir informasjon om montering, inkludert kompatible mounts produsenten gjør eller anbefaler. Monterbar TV inneholder klart angitt flekker på ryggen å montere enheten, og ofte også inkludere ordet "VESA" på boksen. Når du kjøper en mount, kontroller at TVEN passer innenfor den mount vekt og størrelse spesifikasjoner. For best resultat, kjøpe en mount med bestemte kompatibilitet for TV, som regel oppført i mount's spesifikasjoner.

Forberedelse

Før installasjonen, sikre du har verktøyene som spesifikt trengs for din mount. LCD TV Kjøpeveiledning antyder et målebånd, nivå, riktig størrelse stikkontakter, en pipenøkkel, en Philips skrujern, en stud finder, oppladbar drill, gips så og elektriske tape. I stud finder Finn to stendere bruke som støtte. Det er viktig å installere mount på stenderne fordi mount og TV er for tung å bare installere i en del av gips uten ekstra stud støtte.