Nnywellness.com

Hvordan erstatte en tapt bil tittel i Mississippi


Hvordan erstatte en tapt bil tittel i Mississippi

En bil tittelen er et viktig dokument. En Mississippi bil tittel (et sikkert dokument trykt av Mississippi Institutt for Revenue) er nødvendig for lisensiering et redskap for første gang etter kjøper det, og når du selge den i fremtiden. Hvis bilen tittelen er tapt, må du få en erstatning. Stater varierer i prosessen for å få en erstatning bil tittel. Mens prosessen er vanskelig i noen stater, er det relativt enkelt å erstatte en tapt bil tittel i Mississippi.

Instruksjoner

• Fyll ut skjemaet 78-006, "Program for erstatningssertifikatet tittel." Skjemaet er tilgjengelig på Mississippi Department of Revenue nettsiden eller på din lokale fylke skatteinformasjonen solfangeren kontor. Det er også en rask alternativ for å få en ny tittel hvis du har det travelt. En annen form (78-026) er tilgjengelig hvis du ønsker å påskynde prosessen. Du må angi informasjon for eksempel bilmerke, modell, kjøretøy identifikasjonsnummer, tittelnummer, eierens navn og adresse på søknadsskjemaet med enten form. Hvis en lien holder vises på den opprinnelige tittelen, må en lien utgivelse som følger med programmet.

• Sende skjemaet og avgifter for Mississippi bil erstatning tittelen ved å sende dem til Mississippi avdeling av inntekter tittelen byrået postboks 1383, Jackson, MS 39215. Gebyret er $9 for en utskiftning eller $39 for en rask tittel fra September 2010.

• Vente på erstatning tittelen å komme i posten. Når du mottar den, holde den på et sikkert sted.